Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Szeder

Szeder

Szeder, azaz Szeder-Szabó Krisztinaa Junior Artisjus díjas énekes-dalszerző 2013 óta meghatározó része és egyedi színfoltja a hazai könnyűzenei életnek.

 A Reggeli dal és Feri feneke írója sok szívbe belopta magát kortól és nemtől függetlenül. Bájos, szókimondó, humoros, hol könnyed, hol mély szövegeihez egyedi, egyszerre karcos és lágy hang párosul. Új anyagában a sanzonos alapokat integrálta egy dinamikus, sokszínű, már-már rockos világba.

Harmadik lemezével, a Bátran lépekkel Szeder bátran lépett egy új szintre. A szövegek mélyebbek, személyesebbek lettek, segítenek válaszokat találni az útkeresőembernek a mai változó világban.Újdonság még, hogy Szeder a gitár mellett már szintetizátoron is játszik, zenésztársai pedig hol kellőérzékenységgel, hol dögös beatekkel, vagány játékukkal adnak további színeket a zenekari hangzáshoz.

2017-ben a MüPa Fesztivál Színháza adott otthont nagyszabású koncertjének.

 

Egyéb munkái:
Vokálozott a Dal nyertes, Eurovízió döntőbe jutó Wars for nothingban, énekel az Ivan & The Parazol - Mode bizarre lemez három dalában, valamint a Szeder-koncertek mellett rendszeresen fellép más formációkkal is, többek között éveken át vendégeskedett a Lóci játszik projektben.

Díjai:
Francia Sanzonverseny díjazottja,
Kecskeméti Utcazenész Találkozó fődíjasa,
Junior Artisjus díj

Albumok:
2014 – Hab a tetején
2016 – Táncolj velem élet
2018 -  C'est d'air - EP
2019 – Bátran lépek
2021- Belső nyapfény - EP

 

Bookmark and Share  
Előadó honlapja »

Kiadványok

 
C'est d'air
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2018-02-28
Tovább »
 
Táncolj velem, élet!
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2016-06-09
Tovább »
 
Bátran lépek
Formátum: CD
Megjelenés időpontja:
Tovább »