Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Syrius Legacy

Syrius Legacy

A legendás hírű Syrius együttes zenéjének hatása a mai napig érezhető!

A 70-es évek legendás progresszív jazz-rock zenekarának, a Syrius-nak, Ráduly Mihály felügyelete mellett újrahangszerelt dalait a mai 20-as nemzedék legkiválóbbjai előadásában hallgathatjuk meg.

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazztanszakán végzett fiatalokból álló Syrius Legacy együttes tagjai zseniálisan csomagolják a zenei anyagot, olyan finoman jazzes produkcióba, hogy ezt a muzsikát azok számára is közel hozza, akik koruknál fogva nem ismerhették a Syriust.

A tagok:
Vidákovich Izsák - tenorszaxofon, fuvola,
Ludányi Tamás - alt- és szopránszaxofon,
Tempfli Erik - billentyűs hangszerek,
Fonay Tibor - basszusgitár,
Benkó Ákos - dob, ének

A Révkomáromban (Felvidék) született dobos-énekes Benkó Ákos (1983) 2012-ben megnyerte a Jávori Vilmos Jazz Dob Tehetségkutatót, két éve a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazztanszékének dob adjunktusa!

A hódmezővásárhelyi születésű basszusgitáros Fonay Tibor (1987) 2013-ban megnyerte az Orszáczky Jackie Basszusgitár Tehetségkutatót. 2014. december elején kimagasló művészi teljesítményéért Junior Prima-díjat kapott! A Jazzma.hu szaklap szakmai + olvasói szavazólistáján is az első helyen végzett a basszusgitárosok között!

A Nagykárolyban (Erdély) született billentyűsük, Tempfli Erik (1992) a Kőbányai Zenei Stúdió végzős növendéke. (Cseke Gábor tanítványa)

A tatabányai alt- és szopránszaxofonos Ludányi Tamás (1990) az LFZE Jazztanszékének Masters képzés végzős növendéke. Ezzel párhuzamosan, júliusban végez a Nürnbergi Zeneakadémia Jazztanszékén. A JazzMa.hu szaklap Szakmai Szavazólistáján ő lett „Az év felfedezettje” + a szopránszaxofon kategóriában megosztott első helyezést ért el Dresch Mihállyal közösen.

A tenorszaxofonos-fuvolista Vidákovich Izsák (1990) az LFZE Jazztanszékének végzős növendéke.

Bookmark and Share  

Kiadványok

 
Széttört álmok szvit
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2017-05-20
Tovább »
 
Az ördög álarcosbálja újratöltve
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2015-10-17
Tovább »