Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Claudia

Claudia

Claudia nyolc éves kora óta zongorázik és ír dalokat. Zongoristaként még zeneiskolás növendékként, 1999-ben mutatkozott be a Magyar Rádió Márványtermében.

Több éven át játszott főszerepet a Kolibri Színházban Pogány Judit rendezésében bemutatott „A kék madár” című zenés mesejátékban, és közel tíz évig tagja volt Földessy Margit színjáték stúdiójának.

Énekesnőként a 2012-es XII. Nemzetközi Gospel Fesztiválon debütált, ahol bemutatta a „Lord! I Belong To You” című gospelt, melyet Knisch Gábor a számára szerzett.

Első, saját dalait tartalmazó albuma, az „Enough” 2013-ban jelent meg a NarRator Records gondozásában. Dalai nemzetközi dalversenyeken több ízben értek el döntős és minősített helyezést (Songwriting Competition, Global Music Awards).

2015-ben bekerült az „I Am Leaving (Elmegyek)” című népdalfeldolgozása, melyet Szendőfi Péterrel, Rátonyi Róberttel és Fónay Tiborral készített, a Jazzy dalverseny top10-es döntőjébe.

2016 őszén megjelent a második, "Fire" című nagylemeze

Claudia a zenei tevékenysége mellett általános orvosi diplomával rendelkezik, s jelenleg doktoranduszi tanulmányait végzi a Semmelweis Egyetemen.

Bookmark and Share  

Kiadványok

 
Fire
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2016
Tovább »