Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Fusio Group

Fusio Group

A Fusio Group 1992-ben alakult, amikor még a Fusio Quartet nevet viselte. Az együttest Szendőfi Péter alapította és azóta is őt mondhatjuk a formáció vezetőjének. Az együttes zenei arculatához is rengeteget hozzá tesz a személye, hiszen a zenekar rendszeresen játssza Szendőfi Péter szerzeményeit és hangszereléseit. Az együttes stílusirányzata a legjobban a jazz-fusion irányzatba sorolható be, de az egyes zeneszámok széles spektrumon mozgó zenei irányzatokat foglalnak magukba.

Első önálló lemezük 1995-ben jelent meg Life Rhythm címmel, ezt követte négy év múlva az Attitudes album. A formáció ebben az évben új taggal is bővült, mert a csapathoz csatlakozott Romhányi Áron billentyűs és ekkor változott a zenekar neve is Fusio Group-ra. 2003-ban pedig Energy címmel megjelent első koncertlemezük. Az idei évben pedig a negyedik albumuk látott napvilágot: a Stickman, amellyel az ország első vonalbeli muzsikusaiból álló együttes egy újabb lépést tett előre sajátos stílusának és hangzásvilágának kialakításában.

Az együttes rendszeres szereplője hazai is külföldi fesztiváloknak. A zenekar tagjai pedig a magyar zenei élet neves muzsikusai, akik számos produkció, lemez illetve televíziós és rádiós felvétel közreműködőjeként szereztek hírnevet. A Fusio Group zenei jelentőségét a 2006-ban kapott eMeRTon – díj is bizonyítja.

A zenekar tagjai:

Elek István: szoprán- és tenorszaxofon
Kormos János: gitár
Romhányi Áron: Billentyűs hangszerek
Barabás Tamás: basszusgitár
Szendőfi Péter: dobok, zeneszerzés

Diszkográfia:

1997-Stickman

2010-Soulfood

 

Bookmark and Share  

Kiadványok

 
XXX
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2022-04-24
Tovább »
 
Step Away
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2018-12
Tovább »
 
Wanna Dance?
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2014-06
Tovább »
 
Soul Food
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2010-05-21
Tovább »
 
Stickman
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2007-06-12
Tovább »

Kapcsolódó galériák