Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Jamie Winchester és Hrutka Róbert

Jamie Winchester és Hrutka Róbert

Jamie Whinchester és Hrutka Róbert olyan két meghatározó alakja a magyar zenei életnek, amelyekhez számos igényes slágert, illetve film- és reklámzenét köthetünk.
Robi együttdolgozott például a Rapülők együttessel, Lerch Istvánnal és barátaival, a Bon Bonnal és a Cotton Club Singers-szel. Közös produkcióban szerepelt még Für Anikóval, Tolcsvay Lászlóval, Dés Lászlóval és Bereményi Gézával. Szinte megszámlálhatatlan reklám zenéjének szerzője, és a filmzene terén sem szerénykedhet, hiszen a Herendi Gábor által rendezett Magyar Vándor című film dalai is az ő tollából származnak.
Jamie és Robi olyan zenészekkel játszanak együtt, akik más sikeres magyar produkcióban is közreműködnek.

Dobosuk a fiatal és tehetséges Borlai Gergő, vokálosuk és ütőhangszeres kollégájuk Dely Domonkos, basszusgitárosuk Giret Gábor, billentyűsük pedig Galambos Zoltán.

A szerzőpáros 2001-ben robbant be a magyar köztudatba, amikor egy nagyon közkedvelt reklámban naponta többször felcsendült Jamie hangja. Az It’s your life című dal olyan óriási sikert aratott, hogy nemcsak a slágerlisták élén szerepelt, hanem a kívánságműsorok napi kérései között is.
A váratlan siker meghozta számukra az első albumot, amely a közkedvelt dal címét viseli, és amelyet a Tom-Tom Records népszerűsített.

A kirobbanó siker után nem is volt meglepő, hogy Jamie és Robi nem sokkal a megjelenés után az aranylemezzel büszkélkedhetett.

Nem sokkal az első lemez sikerei után a szerzőpáros megkezdte második lemezének munkálatait, amely szintén a Tom-Tom Recordsnál került kiadásra. A kitartó stúdiómunkálatok után piacra került a Last one out…please close the door című második album.
Természetesen ez a zenei anyag sem okozott csalódást a rajongóknak, hiszen a 2003-as évet a Petőfi csarnokban zárták a fiúk egy teltházas lemezbemutató koncerttel, amelyen Tátrai Tibor volt a meghívott vendégük.


A zenekar számára a 2004-es év szép sikerek és elismeréseket hozott: márciusban a Wood & Strings koncert és lemez kapcsán átvehették az Artisjus-díjat „Az év könnyűzenei alkotópárosa” kategóriában.

A májusban megrendezett unplugged koncertből egy duplalemez és egy DVD felvétel született, amelyen igényes hangszerelésben szólalnak meg a dalok.
A koncerten közreműködött Tunyogi Orsi és Tóth Edina, mint vokál és John Murphy, aki gitárosként játszik a felvételen. A Mendelssohn kamarazenekart Wolf Péter vezényelte, a hangszerelési munkálatokban, pedig Fekete Kovács Kornél közreműködött.

A dvd nemcsak a koncertfelvételt tartalmazza, hanem az előkészületek alatt forgatott werkfilmet és az eddig forgatott klippeket is.

Hrutka Róbert
Jamie Winchester

Bookmark and Share  
Előadó honlapja »

Kiadványok

 
Wood And Strings
Formátum: DUPLA CD
Megjelenés időpontja: 2005-10-08
Tovább »
 
One Way To Heaven
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2003-11-17
Tovább »
 
Last One Out…
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2003-03-25
Tovább »
 
It's Your Life
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2002-11-19
Tovább »

Kapcsolódó galériák