Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Jolly Roger

Jolly Roger

„A kalózok voltak a XVII század rockzenészei!"  - Johnny Depp

Ezzel a mottóval indult útjára a Jolly Roger kalózhajó, legénységével a fedélzeten, 2006 nyarán. Négy elszánt, a rock világában edzõdött kalandor elhatározta, hogy saját bandát alakítanak. A tagok olyan együttesekben játszanak, mint a Dust'N'Bones a Disco Express vagy a Kiss Forever Band. A vitorlák szelet fogtak, a kötelek feszülnek és minden kész az indulásra! A legendás mottó annyira az arc poeticájukká vált, hogy a banda teljes megjelenését is a kalózlegendákra építették fel.

A Jolly Roger legénysége: Mikky - gitár, vokál (Disco Express); Titus - dob, vokál (Dust'n'Bones, exx-Carrion, ex-Decline, ex.Game Over); Pocky - basszusgitár, vokál (Kiss Forever Band, ex- Machine Muse); Joe - gitár,vokál (Dust'n'bones)

Elsõ kikötõ, ahol lehorgonyoztak a Wigwam, Budapest egyik legkedveltebb rockklubja volt. Az indiánsátorba egy estére beköltözött az igazi rock! Fergeteges koncertet adtak mindenki legnagyobb ámulatára, majd 2007 tavaszán Eric Singer (a KISS legendás egykori dobosa) projektje elõtt mutatkoztak be a nagyközönség elõtt. Aztán stúdióba vonultak, hogy a jól sikerült bulik hangulatát mindenki számára elmentsék.

A kalózos „image-ük”-hez nagyszerûen illik a rockzene, a dalok elementáris erõvel szólnak, kihallatszik, hogy élvezik, amit csinálnak. A Jolly Roger zenéjét leginkább a „dirty rock” jelzõvel lehet illetni, dögös, lendületes, lüktetõ zenét játszanak, amolyan igazi „buli-rock”ot.

Debütáló lemezük 2008 januárjában jelent meg a Tom-Tom Records gondozásában Jolly Roger címmel. A címadó nótához egy nagyon jó hangulatú videó klipet forgattak egy kalózhajó fedélzetén gyönyörû lányok társaságában.

A kalózhajó vitorlái 2011-ben újra szelet fogtak, ekkor jelent meg második albumuk, az El Diablo. Az album angol és magyar nyelvű verzióban egyaránt elérhető.

Bookmark and Share  
Előadó honlapja »

Kiadványok

 
El Diablo
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2011-09-02
Tovább »
 
Jolly Roger
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2008-02-04
Tovább »

Kapcsolódó galériák