Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Magashegyi Underground

Magashegyi Underground

A Magashegyi Underground 2007 májusában alakult. Szeplős Váll című első slágerük a 2007-es év egyik nagy felfedezettjévé tette a zenekart. Bár valójában pop zenekarként definiálják önmagukat, sok elemet az alternatív zenei formákból építenek magunkba, folyamatosan keresik az új utakat. Az így kapott esszencia jellemzi a zenekar sokszínűségét, nyitottságát, felszabadultságát.

Első daluk, a Szeplős váll szinte azonnal az akkor megújult Petőfi Rádió slágerlistájának élére került, majd szinte az összes vidéki rádió után a Danubius rádió is állandó műsorára tűzte (a Jáksó TOP20-t két hétig vezette).
A dalhoz tartozó klipet az Est Lapok hasábjairól ismert Gróf Balázs készítette, ami azóta is töretlen népszerűségnek örvend (tközel 1.000.000 nézettség a youtube.com-on). 2008-ban a szakmai zsűri beválasztotta a Szeplős Váll című szerzeményt a Fonogram "Az Év Dala" kategóriában a legjobb 5 közé, valamint a zenekar jelölést kapott az "Év Felfedezettje" kategóriában is.

 Kis szünet után, a 2010 elején kiadott EP-t követően (ami teljes egészében, ingyenesen letölthető a zenekar honlapjáról) most a nagylemezen dolgoznak, melynek zenei anyagát a Kaukázus zenekar slágereit (Teszkó, Anglia, Celeb, Tartós Béke) zeneileg szerző Fodor Máriusz és Fűrész Gábor jegyzi. A tervek szerint tavaszra elkészülő hanganyag mindenki számára elérhető lesz az interneten. A 11 dalt tartalmazó online-albumról annyit már előre is lehetett tudni, hogy a szövegeket Bocskor Bíborka mellett az Amorf Ördögök, illetve Péterfy Bori dalszövegeket is jegyző Tariska Szabolcs írta, s egy szám erejéig Szabó T. Anna verse is felcsendül. Az EP-n található Szívtakarítás című dal február elején elérte az MR2 játszási listájának csúcsát, s azóta több nagy rádió is rotációban adja.

Első nagylemezük, Ezer Erdő címmel 2010 októberében látott napvilágot.

Bookmark and Share  
Előadó honlapja »

Kiadványok

 
Tegnapután
Formátum: CDVD
Megjelenés időpontja: 2013-05-29
Tovább »
 
Ezer Erdő
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2010-10-28
Tovább »

Kapcsolódó galériák