Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Nikola Parov-Herczku Ágnes

Nikola Parov-Herczku Ágnes

Nikola Parov zeneszerző, muzsikus és producer világszerte elismert képviselője a world-music stílusnak, mely több nemzet népzenei sajátosságait ötvözi magában.

A bolgár származású zenész, aki a világhírű Riverdance formáció hangszeres szólistájaként vált ismertté, minden alkalommal sikeres kísérletet tesz arra, hogy újabb és újabb formában dolgozza egybe a különböző népek zenéit.
A Riverdance turnéval körbejárta az egész világot, és kifinomult zenei érzékenységének köszönhetően minden helyszínről magával hozott valamit az adott nép muzsikájának hangzásvilágából.

Itthon a nagy sikerű Naplegenda előadás zeneszerzőjeként mutatta meg nekünk egyedülálló muzikalitását, ahol egy csodálatos eredettörténetet vitt színpadra. Most pedig az emberiség egyik legősibb és legcsodálatosabb érzésének a bemutatása inspirálta. Az album témája a szerelem, melyet Herczku Ágnes varázslatos hangja juttat el a hallgatóhoz.

Az énekesnő 1997-ben a Miskolci Egyetem hallgatójaként és a Moderntánc-pedagógus Képző végzőseként került a Honvéd Együttes tánckarába. 1998-tól a Hegedős együttes tagja, 2002-től pedig a Fonó Zenekar énekese. Ugyanebben az évben lesz a Magyar Állami Népi Együttes énekes szólistája.

Kifejező előadásmódját, és egyedülálló, tiszta hangját számos díjjal jutalmazták: 1998-ban a Bartók Rádió I. Népzenei versenyén különdíjas lett, 2003-ban „Az év folklénekese”-ként elnyerte az eMeRTon díjat. A Fonó zenekarral pedig a legrangosabb párizsi magazin, a Le Monde de la Musique ranglistáján az „Év szenzációja” elismerést kapták.

Parov zenéje és Herczku Ágnes éneke mindazok lelkét megérinti, akik már átélték a dalokban leírt érzéseket, és azok helyett is szól, akik megélik a szerelmet, de nem képesek szavakkal kifejezni azt.

Bookmark and Share  

Kiadványok

 
Megéred Még
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2009-11-24
Tovább »
 
Volt Nékem Szeretőm
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2006-06-27
Tovább »

Kapcsolódó galériák