Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Pálvölgyi Géza

Pálvölgyi Géza

Pálvölgyi Géza a magyar igényes popzenét olyan nagy slágerekkel gazdagította, mint az Utazás az ismeretlenbe, a Hajnali szél vagy a New York, New York című híressé vált Charlie dal.

Zenei tanulmányait a Bartók Béla Konzervatórium jazz tanszakán kezdte, ahol a legendás Gonda János volt a  főtárgy tanára. Az iskolából rögtön az EAST együttes tagja lett, ahol olyan albumokon közreműködött, mint a Játékok, Rések a falon és a Hűség. Később pedig a Szerelem sivataga, és a Rádió Bábel című albumokhoz szerzett zenét.

Egy rövid Skorpió együttesben tett kitérő után 1990-ben a Tátrai Band alapító tagjaként vált a magyar zenei élet egyik kitörölhetetlen dalszerzőjévé: Illúziók nélkül, A küszöbön túl, New York , New York, Titkos szerelem, Utazás az ismeretlenbe, Hajnali szél, Az utolsó dominó, Mexicano.  

2002-ben a Valami Amerika című filmhez írt zenét, és egy Jamie Winchesterrel közösen szerzett betét dal is az ő nevéhez fűződik, amely a Lonely Angel’s Land címet viseli.

A magyar „közönségkedvenc” film sikere utáni évben Pálvölgyi Géza szólóban is bizonyított, hiszen Silence címmel jelent meg szerzeményeinek instrumentális változatát tartalmazó dupla album a Tom-Tom Records kiadásában.

Piano and Soul című szóló zongora lemeze igazi kuriózum a zenei palettán. Az album 2016. július 22-én látott napvilágot.

Bookmark and Share  

Kiadványok

 
Piano and Soul
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2016-07-22
Tovább »
 
Silence I.-II.
Formátum: DUPLA CD
Megjelenés időpontja: 2003-05-28
Tovább »