Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Radnai Zoltán

Radnai Zoltán

Radnai Zoltán eleve a muzsika szeretetétõl átitatott családba született. Édesanyja zongorázott, édesapja polgári foglalkozására nézve matematikus, ám a zenei pályát tekintve karnagy volt.

Gyermekkorától fogva folyamatosan képezte magát és tanulta a zenét. Zongorázott, hegedült, csellózott és a klasszikus gitározás fortélyait is elsajátította. Amellett, hogy idõközben elvégezte az orvosi egyetemet, majd sebészként tevékenykedik, a szíve mélyén mindig is zenésznek tartotta magát. Harminc évesen kezdett zeneszerzést tanulni Hollós Máté irányításával. 1995-ben végleg abbahagyta az aktív sebészi tevékenységet, és bár továbbra is az egészségügyben dolgozik, igyekszik minél több idõt a zenének szentelni. Pompei című művét 2001-ben a Zeneakadémián mutatták be.

A Tom-Tom Records által megjelentett Karácsony temploma című albumán nem csak feldolgozásokat készített, de több művet is õ maga komponált, így például, a címadó dalt.

A szerzõt életének varázslatos karácsonyi emlékei ihlették ennek a lemeznek az elkészítésére. "Ki kellett írni magamból ezeket az élményeket." - nyilatkozta. A művész a "programzenék" létjogosultságában hisz. Ilyen program például, a "szeretet programja", amelynek ékes bizonyítéka lehet a Karácsony temploma.

Bookmark and Share  

Kiadványok

 
Időfolyam
Formátum: Könyv
Megjelenés időpontja: 2020-12-04
Tovább »
 
Fényes sötétség
Formátum: Könyv
Megjelenés időpontja: 2018-07-13
Tovább »
 
A dolgok összeérnek
Formátum: Könyv
Megjelenés időpontja: 2016-04-16
Tovább »
 
Joseph Haydn - The Last Quartets
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2012
Tovább »
 
Karácsony Temploma
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2002-11-29
Tovább »
 
Krisztus hét szava a keresztfán
Formátum: CD
Megjelenés időpontja:
Tovább »