Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Tolvai Renáta

Tolvai Renáta

Az ötödik szériáját megélt megaprodukció, a MEGASZTÁR 5 színpadán tűnt fel az akkor 19 éves nagyváradi lány.

A több ezer jelentkező közül egyedül Reni volt az, aki nem a nézők, hanem a zsűri döntése alapján jutott az éles versenyt jelentő élő adásokba (ahol már nem lehet hibázni).

Renáta hangja, előadói kvalitása ritka kincs.
Adásról adásra megmutatta, hogy tehetsége rendkívüli szorgalommal, akarattal és fegyelemmel párosul. Folyamatos fejlődése, megújulása a nézők mellett a szakma elismerését is kivívta.

Reni 1991. áprilisában született Nagyváradon. A Megasztárra való jelentkezést megelőzően családjával, teljesen hétköznapi életet élt Nagyváradon. Azt azonban mindig is tudta, hogy énekesnő szeretne lenni, gyerekkora óta rengeteget énekelt és táncolt.

A sorsdöntő lépés az első pillanatban csak egy könnyed bulinak indult: barátaival kirándul, bulizik egyet és közben énekel a zsűrinek is...

"Már a Budapestre vezető úton is remek volt a hangulat, és a válogatás helyszínére érkezve sem volt még bennünk semmilyen nyomasztó érzés. Igazán jól szórakoztunk. Aztán egyszer csak tovább jutottam, és ezzel megváltozott minden." Nyilatkozta Renáta az első pillanatokról.

Számára ezt követően már nem volt megállás: 2010. december 17-én elnyerte az Év hangja megtisztelő címet!

Bookmark and Share  

Kiadványok

 
Ékszer
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2011-07-07
Tovább »
 
A Döntőben Elhangzott Dalok
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2011-01-25
Tovább »

Kapcsolódó galériák