Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Tommy Víg

Tommy Víg

Az ÜssDob formáció Zsoldos Béla és Tommy Víg (USA) ütõhangszeres zeneszerzõ muzsikusuk közös ötlete alapján alakult meg 2006-ban. Az együttes fõként jazz standerdeket játszik teljesen modern, újszerű hangszerelésekkel. Az együttes különleges és játékos hangzását a koreai Kim Sisters vezetõ énekesnõje, Mia Kim (USA/Korea) teszi még színesebbé.

Tommy Víg - az USA-ból nemrég hazatelepült vibrafon művész, dobos, zeneszerzõ – együtt dolgozott többek közt Henry Mancini, Frank Sinatra, Tony Bennett, Quincy Jones, Rod Stewart, John Williams, Dianna Ross, Eric Clapton és számos más, igen elismert művésszel. Mint zenekarvezetõ, komponista, dobos, vibrafonos és ütõs, szerepelt a következõ stúdiókban: Warner Brothers, Fox, Universal, CBS, Columbia, ABC, Disney, Goldwyn, MGM, es Paramount, összesen több mint 1400 felvételen. Tommy Vig tíz évig volt az alelnöke az AMERIKAI KOMPONISTÁK SZÖVETSÉGÉNEK. Részt vett két Oscar Díj televíziós elõadásán Henry Mancini vezetésével.

A klasszikus zenei végzettséggel és a jazz-zenében is több évtizedes jártassággal rendelkezõ Zsoldos Béla egyik legkiemelkedõbb ütõhangszeres művészünk, aki sokoldalúságának köszönhetõen a reneszánsz hagyománytól a bigband-zenéig és a kortárs megszólalásokig minden közegben otthon érzi magát.

Patinás zenészcsaládból származik, elõadóművészként és komponistaként egyaránt jegyzik, emellett a Zeneakadémia jazz tanszékének docense. Munkássága elismeréseként az Artisjus- és eMeRTon-díjas művész, megkapta a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztjét.

Bookmark and Share  

Kiadványok

 
Üssdob
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2008-06-03
Tovább »

Kapcsolódó galériák