Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Mága Zoltán

Mága Zoltán

A világhírű Rajkó Zenekar vezető prímásaként Európa szinte minden fővárosában, Amerikában és a Távol-Keleten koncertezett, de az általa alapított Budapest Gipsy Banddel is hatalmas sikerű koncerteket adott szerte a világban.

Büszke rá, hogy számos tehetséges és világhírű művésszel dolgozhatott együtt. Elbűvölte már játékával többek között VI. Mohammed marokkói királyt, Franco Nero színművészt, José Cura világhírű tenort, a brit trónörököst - Károly herceget, II. Konstantin volt görög királyt, valamint Robert de Niro Oscar-díjas amerikai színművészt, valamint XIV. Benedek pápát is.

Hagyományteremtő céllal ő hívja életre 2009. január 1-jén a Budapesti Újévi Koncertet.

A hegedűvirtuóz számára mindennél fontosabb az adakozás.

2009 augusztusában, a Szent István Bazilikában indult útjára Mága Zoltán egyedülálló kezdeményezése, a 100 templomi jótékonysági koncertsorozat, mely hatalmas és nemes program Magyarországon az összefogás jegyében.

A hegedűművész célja, hogy ezzel a koncert-sorozattal és a köré felépített programmal segítséget nyújtson nagyon sok hátrányos helyzetű embernek, nagycsaládosoknak, beteg gyermekeknek, kórházaknak, ifjú tehetségeknek, iskoláknak és szép korúaknak egyaránt. A hatalmas nyitóünnepséget megtisztelte jelenlétével Erdő Péter Esztergom-budapesti érsek-bíboros Úr, Magyarország prímása is.

2010. szeptember 16-án a 100 templomi koncert sorozat jubileumi, 50. hangversenynek újra a Szent István Bazilikában került sor.

2011-ben a Duna TV ad otthont a Mága Show című televízós showműsornak.

Bookmark and Share  

Kiadványok

 
Budapesti Újévi Koncert 2013
Formátum: DVD
Megjelenés időpontja: 2013-04-11
Tovább »
 
A Királyok Hegedűse
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2009-10-22
Tovább »
 
Moulin Rouge
Formátum: CD
Megjelenés időpontja:
Tovább »
 
Budapesti Újévi Koncert 2011
Formátum: CD
Megjelenés időpontja:
Tovább »
 
Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország (könyvmelléklet)
Formátum: CD
Megjelenés időpontja:
Tovább »
 
Budapesti Újévi Koncert 2012
Formátum: DVD
Megjelenés időpontja:
Tovább »