Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Csárdáskirálynő

Csárdáskirálynő

 

A Budapesti Operettszínház kiváló fiatal mûvészeinek – Fischl Mónika, Kékkovács Mara, Vadász Dániel, Peller Károly elõadásában hallható a külföldi és magyar közönség által méltán közkedvelt Kármán Imre Csárdáskirálynõ c. operettje.
 
A kiadvány olyan átdolgozás, amely az eredeti operett megszokott elemeit felhasználva, néhány dal szövegének az átírásával új színt visz a sokak által jól ismert darabba. A dalszövegek átdolgozását a darab rendezõje Kerényi Mikós Gábor készítette.
 
A produkció színpadi változatának régi és új formája is zajos sikert aratott Európa és a világ számos pontján. A kritikusok és a közönség egyaránt pozitívan fogadták az elõadást. Az elõadás hanganyaga a német anyanyelvû közönség igénye alapján elõször Németországban jelent meg. 40 év után a Tom-Tom Records jóvoltából ismét hallható a magyar nyelvû elõadás is. 
 
A Csárdáskirálynõ magyar nyelvû hanganyagának felvételei a Budapesti Operettszínházban készültek, az utómunkálatokat pedig a Tom-Tom Stúdió készítette. Ez az album az elsõ kiadványa az Operettissimo nevû operett albumsorozatnak.
 
 
Szilvia – Fischl Mónika
Edvin herceg – Vadász Dániel
Stázi grófnõ – Kékkovács Mara
Kaucsiánó Bonifác gróf – Peller Károly
 
Bookmark and Share  

Kiadványok

 
Csárdáskirálynő
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2005-11-25
Tovább »