Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Bëlga

Bëlga

A Bëlga több, mint tíz éve tesz magasról a zeneipar és bárki elvárásira, úgyis azt teszik, amihez éppen kedvük van, de egy biztos: közönségük ezt őszinte lelkesedéssel fogadja és támogatja.

Amíg a név eredete homályba vész, addig nagylemezeik dalai folyamatosan jelen vannak, hiszen az egyik legtöbbet játszó koncertzenekarról van szó.

Repertoárjukban egyszerre vannak jelen a fővárosi nyugdíjasok, buszsofőrök, szerelők, megrendelők és kiszolgálók stressz-szintjével foglalkozó eposzok, ahogy a letölthető tansegédanyagok és a gyermekek mindennapi küzdelmeit megörökítő dalocskák. Legújabb lemezük a Stég Fm egy rádióműsor...

A magát következetesen „nem hiphop zenekarnak” definiáló zenekar, koncertjeiről ritkán jön el úgy a közönség, hogy ne legyen még másnap is téma, mivel lepték meg őket a teljesen őrült srácok. Kevés olyan dalt írtak, amiből egy-egy mondat ne lenne azóta is szállóige, a zenefelelős Titusz elmebeteg hangmintáit már messziről bárki felismeri.

Bookmark and Share  
Előadó honlapja »

Kiadványok

 
Sanyi
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2013-10-11
Tovább »
 
Bëlga - StégFM 84.
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2012-11-29
Tovább »

Kapcsolódó galériák