Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Előadók

Kozma Orsi

Kozma Orsi

Kozma Orsi a hazai zenei élet egyik legismertebb, sokoldalú énekesnője.

Orsi 14 éve van a pályán, ezalatt több, mint 100 lemezen közreműködött, több tucat slágert énekelt számos formációval, több musical főszerepet játszott el, és rengeteg hazai illetve külföldi klubban, fesztiválon és eseményen vett részt Európa-szerte (Erdély, London, Bécs, Pozsony, Prága, Varsó, Nürnberg, Gronau, stb.). A Művészetek Palotájában rendszeresen fellépő művész.

Kozma Orsi 1976. október 2-án született Budapesten. Kislányként a Magyar Rádió Gyermekkórusában énekelt, majd a gimnázium elvégzése után színészpályára készült. Toldy Mária stúdiójába került, ahol két évig tanult. Az Operett Színház Valahol Európában Évájaként debütált, majd Székesfehérváron a Dzsungel könyvében. Egerben együtt játszott Molnár Piroskával, Bodrogi Gyulával és Hegedűs D.Gézával Brecht Koldusoperájában, de részt vett a TÁP Színház Űrzrínyiász című előadásában is.

Filmes munkák: Kalózok zenés magyar film, Tűzvonalban című magyar sorozat.

A nagy áttörést és országos ismertséget a Jazz+ Az hozta meg számára, majd 2000-től a Cotton Club Singers tagja lett.
2005-ben találkozott Szakos Krisztián dalszerzővel és elkészítették Orsi első szólóalbumát, az Egy szó-t. 2007-ben Orsi megvált a vokálcsapattól, hogy szólókarrierjére koncentráljon. 2007 májusában jelent meg 2. pop lemeze, "Az igazi szerep" címmel.
Vendégként többek között olyan előadókkal és zenekarokkal dolgozott, mint Presser Gábor, Tolcsvay László, Dés László, Novák Péter, Tony Lakatos, Vince Mai, Rob van de Wouw, Krysztov Scieranski, a 9:30 Collective/eNerd, vagy az eat me!

2008-ban megalakult a Kozma Orsi Quartet, színesítve az énekesnő palettáját, és decemberben jelentették meg első stúdióalbumukat, a Hide and seek-et, amely azonnal Fonogram-díj jelölt lett, majd 2010.október 6-án megjelent Japánban.

2009-ben a Jazzy dalverseny különdíját, 2010-ben a Pécs Fringe Fesztivál szakmai díját nyerte el.

Mindamellett, hogy Orsi Quartetjével járja az országot és koncertezik külföldön, új, harmadik szóló lemeze, 2013. tavaszán jelenik meg.

Bookmark and Share  
Előadó honlapja »

Kiadványok

 
Vulkán
Formátum: CD
Megjelenés időpontja:
Tovább »
 
Vízjel
Formátum: CD
Megjelenés időpontja:
Tovább »

Kapcsolódó galériák