Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Főbb hírek

Tolvai Renáta / Ékszer
2011.07.07. 14:33

A Megasztár 5 győztes, Tolvai Renáta első önálló albuma!

Hosszú várakozás után és a rajongók örömére elkészült a 2010-es Év hangja első önálló lemeze „Ékszer” címmel.

Az „Ékszer” mentes mindenfajta kompromisszumtól.
A felvételek azt az egyéni zenei világot mutatják be, melyet a verseny alatt, valamit az azt követő rengeteg fellépés során megismerhetett a közönség Renitől.

A lemezen főként lendületes R&B hatást lehet érezni, de megtalálhatóak rajta lassabb, lírai dalok is, ahogy a nagyzenekari felvételek kellemes kontrasztját adják a modern, lüktető hangzásvilágnak.

A debütáló albumot a sokszínű, változatos,  vadonatúj szerzemények teszik igazán szerethetővé!
Valamennyi dalban érezhető az összhang és a szeretet mely az előadó és a szerzők között az első pillanattól megtalálható.
A „Hagylak menni” címet viselő első klipes dal szerzői: Pacsai Márk, Krajczár Péter, Tabár István, de együtt dolgozott Reni Hrutka Róberttel, Pejtsik Péterrel, Dorozsmai Péterrel és Kristóf Norberttel, ahogy Rácz Gergő nem csak duett társa Reninek az „Ez még csak a kezdet” címet viselő dalban, de Gergő a dal társszerzője is Rakonczai Viktor és Major Eszter mellett.

Bookmark and Share  

Kapcsolódó előadók