Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Főbb hírek

Naplegenda - Mosonmagyaróvár augusztus 20.
2012.07.25. 16:25

A nyári fesztiválszezon zárásaként augusztus 20-án Mosonmagyaróváron szerepel a Naplegenda előadás.

A nyári fesztiválszezon zárásaként augusztus 20-án Mosonmagyaróváron szerepel a Naplegenda előadás.

Az Új Széchenyi Terv támogatásával megvalósult FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpont megnyitásával és négynapos fesztivállal ünnepli Mosonmagyaróvár az állami ünnepet augusztus 17. és 20. között.

Mosonmagyaróvár hazavárja az ünnepre mindazokat, akik a városhoz kötődnek, és onnan elszármaztak akár az ország más tájaira, akár a világ bármely részére.

Augusztus 20-án ünnepi mise keretében szegik meg az új kenyeret, majd átadják a Pro Urbe-díjakat. Napközben a gyerekeket az Alma Együttes szórakoztatja, az ünnepre pedig a Magyar Állami Népi Együttes Naplegenda című produkciója helyezi fel a koronát.

A Szent István Napokhoz kapcsolódva közel harminc mesterség művelője mutatkozik be a közönségnek. A fesztivál programját a Szigetköz színei című Moson megyei tárlat és a Mosoni hangulatok című fotókiállítás színesíti. A négynapos fesztivált táncház zárja, amelyen az állami népi együttes tagjai együtt táncolnak majd a kistérség és a város néptánccsoportjaival és a táncos kedvű közönséggel.

A szervezők bíznak benne, hogy az idei fesztivált a tavalyihoz hasonló érdeklődés övezi , amelynek programjait több tízezer ember tekintette meg. A helyszín változatlan, idén is a mosoni városrészben tartják a Szent István-napokat.

Bookmark and Share  

Kapcsolódó előadók

Kapcsolódó kiadványok

 
Nikola Parov
 
Naplegenda (Új)
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2006-02-23
Tovább »
 
Naplegenda DVD
Formátum: DVD
Megjelenés időpontja: 2008-05-28
Tovább »
 
Álomidő
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2010-11-17
Tovább »

Kapcsolódó galériák