Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Főbb hírek

St.Martin - megint... HÚSZ album megjelenés
2012.10.25. 15:40

2012. október 27-én lát napvilágot St.Martin legújabb, sorban a huszadik nagylemeze!

 

Mérföldkőhöz érkezett a magyar instrumentális zene jeles képviselője.

Idén ősszel jelenteti meg 20. önálló albumát! Munkásságát kimagasló példányszámot elért lemezmegjelenések, teltházas koncertek jellemzik, dalai és feldolgozásai összetéveszthetetlenek! Nyughatatlan, kíváncsiskodó éne, a különböző zenei műfajok és az ezeket magával ragadó hangszerek, maga a CSODAVILÁG.

St. Martin nem vágyott hangos ünnepelésre ez alkalomból.

Ő a maga módján, a zenén keresztül fejezi ki örömét, a zenéjén át sugározza azt a boldogságot, amit a huszadik lemez megjelenése jelent neki.

A megint.HÚSZ című album egyszerre lenyomata közel 20 év munkásságának, ugyanakkor egy újabb utazás a zene különleges szárnyán.

A Tom-Tom Records gondozásában 2012. október 27-én megjelenő lemezen a rá oly jellemző zenei kitárulkozás sem marad el. A korongon tíz szám kapott helyet, köztük az a Hallelujah, amelyhez egy egyedi videoklipet is forgatott St. Martin.

A klipet Böjte Csaba ferences rendi szerzetes nevéhez fűződő Dévai Szent Ferenc Alapítvány védelmét élvező fiatalokból álló kórussal, a gyergyószárhegyi
Lázár-kastélyban, Csíksomlyón, Csíkdánfalván és a szárhegyi Tatárdombon forgatták.

„Az új cd-én helyet kap a ringató, 7/8-os macedón muzsika,"Egy álarc titkos mosolya" címmel, a fűszeres alexandriai éjszakát idéző "Sivatagi tánc", a pánsípon és furulyán megszólaltatott "Darvaza", mely a misztérium világát mutatja meg. Kiemelném a "Mindörökké Ária" alkotást, melyet egy 18 fős szimfonikus zenekar kíséretében játszom vokállal. Ehhez a dalhoz igen szoros érzelmek kötnek. A stúdiófelvétel napján tudtam meg, hogy fiam Norman a drezdai Operában főszerepet fog énekelni.” /St.Martin/

A megint.HÚSZ záródala a „Föld sebe, Darvaza” St.Martin saját szerzeménye.

Mindazok, akik december 31-ig megvásárolják a lemezt, a Dévai Szent Ferenc Alapítványt, az ott élő gyermekeket támogatják!

Bookmark and Share  

Kapcsolódó előadók

Kapcsolódó kiadványok

 
St. Martin
 
Megint... HÚSZ
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2012-10-27
Tovább »

Kapcsolódó galériák