Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Főbb hírek

Hien / Sweet Talk
2013.03.11. 16:22

A 18 éves vietnámi származású egzotikus szépség, 2010 óta kezdett önállóan dalokat írni. Tizenegy saját szerzeménye szerepel a 2013. március 6-án, azaz Hien 19. születésnapján megjelenő második nagylemezén.

Az új album a SWEET TALK elnevezést kapta.

Fiatal, tehetséges zeneszerzőként, a Not Livin' In Yesterday című dalával és klipjével debütált a hazai nagyközönség előtt. Ez az igazán érzelmes dal több héten keresztül vezette a rádiós játszási listákat.

A korongra került még a 2012 nyarán hatalmas sikerrel debütáló Who Matters és a 2013-as évindító No More kislemezek is. A CD látványra és hallgatásra is igazán színesre sikeredett.

A zongorán és hegedűn is játszó énekes első szárnypróbálgatásai a zeneírással, egy nagyon érett gondolkodású és különlegesen mély érzelmekkel teli, színes egyéniséget mutatnak be a rajongóknak.

Az album hallgatása közben a bájosan szerelmes zenétől, a keményebb, rockos húzáson át az R'n'B-s lüktetésű dallamvilágig, igazán sokszínű zenei tájakon kalandozhatunk. Mindeközben Hien eddigi életének meghatározó élményeit, történéseit ismerhetjük meg, hiszen a dalok írásánál leginkább ezekből merített ihletet.

Az albumhoz rengeteg színben pompázó művészi fotók is készültek, amiben az angol dalszövegeket tartalmazó könyvecskét végiglapozva gyönyörködhetünk.

Bookmark and Share  

Kapcsolódó előadók

Kapcsolódó kiadványok

 
Hien
 
Sweet Talk
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2013-03-06
Tovább »

Kapcsolódó galériák