Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Főbb hírek

Compact Disco-We Will Not Go Down
2013.06.20. 12:24

A Compact Disco 2013 legnagyobb nyári slágerével tér vissza

A 2011-ben megjelent Stereoid album sikere vitathatatlan, hiszen a rádiós játszások mellett - Eurovízió révén - számos külföldi elismerés kísérte a zenekar közelmúltját. Az időközben trióvá alakult csapat a folyamatos koncertezés ellenére, nem pihent hanem készíti az új lemezanyagot, aminek a megjelenése az őszre várható.

A rengeteg koncert mellett azonban a feltöltődésre is szántak időt a srácok. Walkó Csaba szerint az elvárás is magas velük szemben.

-         Kellett a szusszanás, hogy olyan dalokat tegyünk le megint az asztalra, amikkel mindenki elégedett –

De nemcsak Csabi, hanem Begi is ezen a véleményen van. A groove-okért felelős zenekari tag a távoli Indiát választotta feltöltődésre.

-         Természetesen pihenés volt az első számú dolog, de mivel Goán voltunk, így tudtam hogy ez a közel három hét, nagyon sok zenével lesz tele. Azt is tudtam, hogy mivel Goa egy multikulti hely, így nemcsak a helyi és az indiai zenék lesznek előtérben! Nagyon sok lemezt vásároltam, helyi dj-kel és zenészekkel is találkoztam, akik szintén inspiráltak és az utazás vége felé annyira össze barátkoztam a helyiekkel hogy nekem is volt lehetőségem zenélni! Az egyik ilyen bulinak a szettjét még a mai napig meg lehet hallgatni, ami szavak helyett is elmondja hogy milyen hatások értek.

Valahogy pont ilyen lendülettel született az új, „We will not go down” című dal.

-         Pontosan emlékszem arra az estére, amikor a „We will not go down” készült. Hiszem, hogy az igazán jó dallamok néha pillanatok alatt alakulnak zenévé az ember fejében – állítja Mao.

A dal lendületes és igazán bulizósra sikerült. Pont annyira pörög, mint mostanában a zenekar, aki már a dalhoz tartozó videóklipet is leforgatta. A helyszínen készült werkfilmből kiderül, hogy a fiúk valóban óriási energiákkal állnak neki a nyári fesztivál- és koncert szezonnak.

Bookmark and Share  

Kapcsolódó galériák