Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Főbb hírek

BËLGA / Sanyi
2013.10.15. 12:55

Az idén 15 éves BËLGA újabb remekművel ajándékoz meg minket, ami ezúttal nemcsak a dalszövegekkel tűnik majd ki a kínálatból, hanem már fizikai valóságában is más lesz, mint az eddigiek, ezt ígéri Bauxit.

- Klasszik nagylemez lesz stílusgyakorlatokkal és inkább hétköznapi, mint absztrakt témákkal, de egy nagyméretű papírtokban kerül forgalomba egyedi formátumban. Ha pedig a címe nem lenne elég figyelemfelkeltő, akkor az óriási papír CD tok majd odairányítja a kíváncsi szemeket. Ráadásul a lemez mellett egy pósztert is kap mindenki ajándékba.
Sanyi – azaz a lemez – régóta készült és egészen pontosan október 11-én érkezik meg a magyar fővárosba és a zenekar facebook oldalán követhetjük, hogy most épp hol és merre jár és mik történnek vele.
- Talán azon nevettünk a legtöbbet a munka során, hogy Sanyira kereszteltük a lemezt. Nincs semmi apropója a névválasztásnak, de ma már bánjuk, hogy nem keresztneveket kaptak a korábbi albumok. Mint például: Norbert, Zsuzsa, László, Attila
Az új album első nótájából már klip is készült „Nem leszünk gyarmat” címmel, azonban több közéletű ihletésű szám nem készült. A srácok szerint Sanyi  – a lemez – szórakoztató és  „kikapcsol, mint egy wellness hétvége”. Egy régi jó ismerőst viszont újra köszönthetünk Sanyin, még pedig Zsoltit, a békát.
- Magasabb helyeken is felismerték Zsolti képességeit és rendszeresen bevetik a bajban. Hallották, hogy Zsolti eddig csak az erdőt védte, mostanra már az egész bolygó léte tőle függ – meséli nevetve Bauxit.
Sanyi – a lemez - megszületése egy tudatos és átgondolt koncepció eredménye, ugyanis Bauxit, Még5 és Tokyo következetesen doppingolta magát az alkotás egyes fázisaiban.
- A dalszövegek kizárólag mértékkel fogyasztott, kiváló minőségű külvárosi házisör kíséretében készültek, amiből akármennyit meg lehetett inni.
A dalszövegeket élőben először október 22-én lehet majd hallani a Gödörben ahol Zsolti, a Béka is hivatalosan feltámad.

Bookmark and Share  

Kapcsolódó előadók

Kapcsolódó kiadványok

 
Bëlga
 
Sanyi
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2013-10-11
Tovább »
 
Bëlga - StégFM 84.
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2012-11-29
Tovább »

Kapcsolódó galériák