Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Főbb hírek

Compact Disco - The Storm
2013.11.06. 16:01

Viharral érkezik az új Compact Disco lemez

Kezdődhet a visszaszámlálás!

Hamarosan megérkezik az ősz legnagyobb vihara, a The Storm!

A Compact Disco legújabb stúdióalbuma rendkívül ígéretes, elég meghallgatni a zenekar nyári slágerét, a „We Will Not Go Down”-t vagy a legújabb pörgős party dalt, a „The Storm-ot”.

Ez a tempós, lendületes dal is bizonyítja, hogy Walkó Csabáék körül új szelek fújnak.

A trió a szívét-lelkét beletette az albumba, a zenekar dj-je, Lotfi Begi elárulta: rengeteget dolgoztak a lemezen, de már nagyon várja, hogy végre más is a kezébe vehesse a viharos művet.

- Azt gondolom, hogy nagyon eklektikus lesz ez az albumunk, a legsokszínűbb, amit valaha csináltunk. Lesznek rajta pörgős dalok az eddig megismert kettőn kívül, de természetesen líraibb, lassabb hangvételűek is. Ráadásként pedig olyan újdonságok, amelyeket tőlünk még nem hallhatott a közönség.

Az album zenei producere Szakos Krisztián volt, aki Káló Péterrel (slide gitár) közreműködő zenészként is részt vett a végső hangzás kialakításában.

A címadó dalhoz természetesen videoklipet is forgatott az együttes.

Maratoni klipforgatás volt ez a maga 22 órájával. Reggel 6-kor kezdődött a Rukkel-tónál és hajnalban egy csepeli gyártelepen fejeztük be - árulta el Walkó Csaba, a frontember, akire a többiekkel együtt több ezer liternyi víz zúdult esőként a közel egy teljes napig tartó forgatás alatt.

A fiúk, azaz Walkó Csaba, Lotfi Begi és Pál Gábor mellett néhány gyerek és felnőtt, egy dobermann és persze a vihar is főszerepet játszik a legújabb videóban, amely a klip főszereplőjének életét meséli el: A klip valójában egy kisfiú életét mutatja be a kezdetektől egészen a végig, de természetesen többféleképpen is értelmezhető a történet…

Bookmark and Share  

Kapcsolódó előadók

Kapcsolódó kiadványok

 
Compact Disco
 
The Storm
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2013-11-14
Tovább »

Kapcsolódó galériák