Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Főbb hírek

St.Martin / Syrinx
2013.12.02. 15:39

Elkészült St.Martin huszonegyedik lemeze. Már a címe is sejtelmes: St.Martin és Syrinx. Ki az, mi az a Syrinx? Duett hangzás, miért, kivel?

 

Aki türelmetlen, és nem tudja megvárni a lemez meghallgatását vagy december 28-át, amikor a Budapest Kongresszusi Központban kerül sor a jubileumi lemezbemutató koncertre, annak eláruljuk: ezen a lemezen a korábbiaknál nagyobb szerepet kap a pánsíp és a szaxofon kicsit háttérbe szorul.

Az albumon tizenegy dal szerepel, amiből három olyan, amit még soha, sehol nem hallhattunk tőle, továbbá St.Martin egy nagyon szép karácsonyi dalt ad elő duettben a kilenc esztendős Tabatabai Nejad Flórával.

Egyre több zenész állítja, hogy a 21. században az informatika világában nem érdemes, nem lehet lemezt kiadni, hiszen aki akarja, úgyis letölti magának
a dalokat az internetről . St.Martin szerinte azonban egy új „CD megjelenése egy gyűrűbe zárt fénykorong, tanúsítvány, hiteles szignó a mögöttem, az immáron ölbe tett kézzel nézelődő idő mutatványa! Eltöltött éveim színesen megélt eredménye.”

Az élő koncertet, ahol személyesen találkozhat a közönséggel azonban ő is egy kicsit jobban szereti.

„A legnagyobb megtiszteltetés egy előadónak a közönség közvetlen közelében lenni. Láttam már könnyes szeműt, vidámat és lelkendezőt, idősebbet, fiatalt – mondja. – Olyat, aki véleményt formál, a legfrissebb koncertélményét beültetve saját, akár meghökkentő, olykor rózsaszín mesevilágába. Részese lettem életének!.”

December 28-án tehát újra találkozhatunk vele, mégpedig Budapesten. Ahol ez lesz egyúttal húsz éves pályafutásának – hiszen 1993-ban kezdett szóló karrierbe - az összegzése.

Vajon sikerül túlszárnyalni a nyári, aggteleki jubileumi koncert sikerét?
A feltételek adottak hozzá, ugyanis teljes egészében élő koncertre szól a meghívó, a Szolnoki Szimfonikus Zenekarral és a Szolnoki Bartók Béla Kamara Kórussal, és St.Martin saját, hét fős együttesével a háta mögött.

Az est házigazdája Straub Dezső színművész lesz.

 

Bookmark and Share  

Kapcsolódó előadók

Kapcsolódó kiadványok

 
St. Martin
 
Syrinx
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2012-11
Tovább »

Kapcsolódó galériák