Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Főbb hírek

Hien - Pál Dénes / Viszontlátásra
2016.06.10. 16:14

Vadonatúj duettel jelentkezett Hien és Pál Dénes!

Viszontlátásra… Az elköszönés, ami a mindennapjaink megszokott formulájává vált, egy reflexszé.

Pedig ki ne ismerné azt az érzést, ami összeszorítja a szívünket, amikor elindul a vonat, amikor távolba vész a felszálló repülő, amikor nem fordul már vissza az, akit az előbb még öleltél, amikor elengeded azt a kezet.

És noha a búcsú után maradt vigasztalanság sokszor örökkévalónak tűnik, mégis mindig a remény az erősebb, a viszontlátás reménye.

A dalt Reményik Sándor verse ihlette, ami azon kívül, hogy egy rendkívül elevenen emberi és mindenki számára ismerős érzést fogalmaz meg, szerkezetileg abszolút alkalmas arra, hogy modern dalszövegként is funkcionáljon.

Az, hogy duettet készítettünk belőle két hiteles művész és énekes, Hien és Pál Dénes előadásában, talán még átélhetőbbé teszi ezt az érzést.

Ez a dal végtelenül emberi, a veszteség és a remény kettősségével, de mint az mindannyiunkkal lenni szokott, a remény erőt adó derűje erősebb.

zene: Szabó Elemér
szöveg: Reményik Sándor

Bookmark and Share  

Kapcsolódó előadók

Kapcsolódó galériák