Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Főbb hírek

Szeder / Táncolj velem, élet!
2016.06.10. 15:43

Vibráló energia, vidám, humoros dalszövegek, franciás könnyedség...
Megjelent Szeder új albuma a Táncolj velem, élet!

„A második album, bár sok mindenben követi az első lemez hangulatát, stílusát, én úgy érzem vagányabb, bátrabb lett, ami a gazdagabb hangzásnak, és talán az elektromos gitárnak is köszönhető, amit most elég sok dalban használtam ellentétben az eddigi kizárólagos akusztikus gitáros kísérettel. Persze teljesen nem szakadtunk el attól az akusztikus világtól, amit tőlünk megszoktak, csak Fenyvesi Márton társ producerrel vittünk bele még egy nagy adag spirituszt, és így új távlatok nyíltak meg.

Én is sokkal merészebben nyúltam nem csak a zenéhez, de a szövegekhez is. A lemez minden sora belőlem fakad, valahogy egyre mélyebbről engedtem feltörni az érzéseket, amelyek aztán dalok formájában öltöttek testek. Nehéz időszakon vagyok túl, így sok a drámával teli, szomorú dal is, de remélem, megnyugvást tudnak nyújtani másoknak is, ahogy nekem is segített kiénekelnem magamból.”

Az új Szeder lemez, tehát bizton állíthatjuk, hogy egy igazán színes, mélységekben és gondolatokban gazdag, a humort és az iróniát, sőt az öniróniát sem nélkülöző album lesz. Egy sokkal érettebb nő képe fog kibontakozni benne, aki nem fél az intimitástól, tud és mer játszani, és belenézni abba a bizonyos tükörbe is ha kell.

Bookmark and Share  

Kapcsolódó előadók

Kapcsolódó kiadványok

 
Szeder
 
Táncolj velem, élet!
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2016-06-09
Tovább »