Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Főbb hírek

Pátkai Rozina / Taladim
2018.11.13. 14:55

 

Pátkai Rozina, az olasz gyökerekkel rendelkező magyar énekesnő pályáját klasszikus énekléssel kezdte, majd elősorban örökzöld brazil bossa nova dalok hazai előadójaként vált ismertté.

Az elmúlt években számos alkalommal meglepte közönségét, először elektronikus zenei kísérleteivel, később rajzaival, kollázsaival, fotóival keltett nagy feltűnést. Kamaratrióját ugyancsak kísérletező attitűddel rendelkező zenészek alkotják: Ávéd János kortárs zeneszerző és jazz-szaxofonos és a Montreux-i Gitárverseny különdíját is elnyert Ifj. Tóth István gitárművész.

 

A trióhoz a Taladim című új lemezen és a december 15-i Opus Jazz Clubban tartott lemezbemutató koncerten napjaink magyar komolyzenei életének egyik legismertebb előadója, a csellista Rohmann Ditta és a mostanra már nemzetközi jazz zenei színtéren is elismert ütőhangszeres, Dés András csatlakozik.

Bookmark and Share  

Kapcsolódó előadók

Kapcsolódó kiadványok