Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

Főbb hírek

 
Charlie / Mindenen túl
Tom-Tom - 2020.12.15. 12:39

14 év koncertezés után 14 új dalt tartalmazó albummal jelentkezett Horváth Charlie!

 

Tovább »
 
Balázs Fecó
Tom-Tom - 2020.11.27. 13:20

Megrendüléssel kaptam a hírt éjjel, hogy Fecó elvesztette a küzdelmet a koronavírussal szemben. Már kétszer is felállt súlyos betegségéből, ami a szívét támadta, ezért mindannyian bíztunk benne, hogy ez most is sikerülhet. Most ürességet és haragot érzek, mert a veszteség értelmetlennek tűnik.

„Porszemek vagyunk a szélben, tudom, hogy azok vagyunk.”

A pályánk egy jelentős részét együtt futottuk be a Korállal, és belenőttünk egymás életébe. Nem csak a turnék során, a szűkös autókban, buszokban, öltözőkben együtt töltött órák, napok lettek az életünk részei, de a rengeteg próbán és stúdióban, meg a színpadon zenéléssel töltött évek is. Részt vettünk egymás tehetségének kiteljesítésében, közös volt az élmény, amit a muzsikálás adott.

Épp nagy munkában voltunk, mert „nem álltunk meg soha”, és a múlt héten még üzente a kórházból, hogy várjam meg a keveréssel, ahogy ő mondta, az élete lemezének keverésével.

Hiányozni fogsz, Fecó!

Peti - Dorozsmai Péter

Tovább »
 
Wunderlich József / Skizó
Tom-Tom - 2020.08.27. 14:31

Megjelent Wunderlich József bemutatkozó albuma, a Sikzó!

Lessünk be a cselekedetek mögé, ismerjük meg a szerző-előadó gondolatait, döntéseinek hátterét, ismerjük meg milyen kérdések foglalkoztatják.

 

Tovább »
 
Kovács Kati Medley
Tom-Tom - 2020.06.08. 12:31

2020 áprilisában Kovács Kati Fonogram-életműdíjat kapott, ám ahogyan a MAHASZ által odaítélt szakmai díjak kihirdetésére is online került sor, úgy az énekesnő tiszteletére készült produkció is videós formát öltött. Ugyanis az eredetileg színpadra tervezett közös zenélés résztvevői úgy gondolták, hogy a megfelelő tiszteletnyilvánítás nem maradhat el, ezért most egy videóban szólaltatják meg a művésznő meghatározó dalait.

 

Öt felejthetetlen Kovács Kati-sláger csendül fel az egyvelegben Ember MárkHeincz Gábor "Biga"Kontor Tamás és Szolnoki Péter előadásában, Binder Norbert zongoristával kiegészülve. A "nemek fordított arányát" hivatott helyrebillenteni a rockercsajokból álló HolyChicks zenekar (Hunyadkürti Éva, Lahucsky Kriszti, Seprényi Fanni, Tiszai Vivien), akik elementáris erővel kísérik a fiúkat a nem mindennapi produkcióban.

 

A fiatal zenészek megmutatták az elkészült videót Kovács Katinak, akinek annyira tetszett saját dalainak 2020-as újragodolása, hogy a közel ötperces slágermix végén ő is feltűnik néhány másodpercre. 

VIDEO

A Fonogram Respect Team 2020 előadói:

• Ember Márk - ének, vokál

• Heincz Gábor "Biga" - ének, vokál

• Kontor Tamás - ének, vokál, gitárok

• Szolnoki Péter - ének, vokál

• HolyChicks (Hunyadkürti Éva - vokál, Lahucsky Kriszti - gitár, Seprényi Fanni - basszusgitár, Tiszai Vivien - dob)

• Binder Norbert - zongora, billentyűs hangszerek

 

2020 - Tom-Tom Records

 

Hangszerelés, zenei rendező, hangmérnök: Kontor Tamás

Videóvágás: Kontor Tamás

Supervisor: Dorozsmai Péter

 

 

Tovább »
 
Subtones / Octopus
Tom-Tom - 2020.04.27. 20:31

Dalközpontú urbánus poplemez Subicz Gábortól és zenekarától

Virtuóz jazzfunk koncertzenekarként indult, Octopus című albumukkal azonban új hangzások felé veszi az irányt a Subicz Gábor vezette Subtones. A csapat továbbra is együtt dolgozik Jónás Verával, valamint Kiss Flóra énekesnő is csatlakozott hozzájuk.  Az új felállásban egy műfaji határokon átívelő, dalközpontú, kísérletező poplemezt készítettek. 

 

Tovább »
« 3 4 5 6 7 »