Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

CD bolt

 
Elsa Valle
 
Salsa Y Picante
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2007-09-21
db

lsa Valle legújabb nagylemeze 2007 szeptemberében jelent meg a Tom-Tom Records gondozásában Salsa y picante címmel. A szintén saját szerzeményeket tartalmazó albumot ezúttal Elsa a Rumba Caliente nevű formációval rögzítette. A számok hangzásvilága alapvetően autentikusnak mondható, hiszen majd minden vérpezsdítő táncritmus szerepel az albumon: Salsa, cha-cha, mambó, bolero temperamentumos kavalkádja vonul fel, néhol egy-egy mélabús balladával keverve. Azonban a lemez mégsem csak a tradicionális salsa vonalon kíván mozogni, hanem finoman keveredik a dzsessz különböző vonulataival. A zene sodró lendülete pedig párosul Elsa Valle érzékien dinamikus hangjával és előadásmódjával.
A számok egymásutániságában pedig páratlan változatosság figyelhető meg, amely felvételek alatt is érezhető igazi „örömzene” hangulatnak köszönhető. A Salsa y Picante belső borítóján például a következőket olvashatjuk a lemez elkészültéről: „A stúdiót korán reggel már kellemes ünnepi hangulat járta át, öt zenész a fiatal zeneszerző hölgy irányításával kezdte egyre pikánsabbá és ízesebbé tenni a dalokat, amelyeknek mindegyikét nagy élvezettel hallgatjuk majd. Két nap feszített munkával telt, és a kemény tél ellenére, amely kívül tombolt, bent a stúdióban forró karibi hangulat alakult ki, Kuba jelen volt színeivel, csillogásával.”
Az album első számából klip is készült, amelyben egy fodrászüzlet szertelen hangulatait felvillantó jelenetek váltakoznak egy önfeledt szabadtéri koncert képeivel. A Bemba című számban, - amelynek címe magyarul pletykát jelent – képekben is megelevenedik a Salsa y picante színes kavalkádja.

Közreműködők:
Elsa Valle - ének
Ramon Valle - zongora
Omar Rodriguez Calvo - bögő
Nils Fischer - percussions
Petz Bálint - elektromos és akusztikus gitár
Winand Gábor - fuvola, tenor és szoprán szaxofon, klarinét, ének

Bookmark and Share  
Tracklista
Bemba
Get Adobe Flash player
Baila Mi Cumbia
Get Adobe Flash player
Mambo Sabroso
Get Adobe Flash player
No Me Juzguez
Get Adobe Flash player
Rumba Caliente
Get Adobe Flash player
Te Quedarás
Get Adobe Flash player
Penita de Amor
Get Adobe Flash player
Canción a mi Amigo El Sonero
Get Adobe Flash player