Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

CD bolt

 
Jazz+Az
 
Kalózok
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2009-04-08

1998 és egy nagy sikerű film, amelynek zenéje még a filmet is túlszárnyalta. A Kalózok című mozi amellett, hogy a történet megkapó és elgondolkodtató sok-sok remek zenével és klipbetéttel egészül ki, amelynek nagysikerű szerzőpárosa:Dés László és Geszti Péter.
A betétdalok pedig túlnőve szerepükön népszerű utóéletre tettek szert. A film apropóján létrejött Jazz+Az együttes Geszti Péter színpadi személyiségével és három különböző karakterű női énekhanggal (Kozma Orsi, Behumi Dór és Váczi Eszter) óriási sikert aratott. Dés László egyszerre popos és jazzes dallamai Geszti Péter egyedi szövegeivel kiegészülve olyan korszakalkotó dalokat adtak a magyar könnyűzenének, mint a Csepp a tengerben. Ma jól vagyok, Helló édes! vagy a Megint hétfő. A Kalózok zenéje után a zenekar megjelentette az Egynek jó című második lemezét, amely dalok tekintetében semmivel sem maradt le elődjétől.
Az albumok Dés László számára rangos szakmai elismeréseket hoztak: Kalózok című lemez 1999-ben a Mahasz Arany Zsiráf – díj gáláján „Az év filmzenéje” megtisztelő címet kapta. 2000-ben pedig a folytatás tarolt: Az Egynek jó című lemez ugyanis „Az év poplemeze” és a legjobb hangfelvétel díjával büszkélkedhetett.
A Jazz+Az első és második lemeze 2009-ben újra kiadásra kerül a Tom-Tom Records gondozásában, mégpedig Dés László eddigi életművét összefoglaló nagyszabású összkiadásban.

Bookmark and Share  
Tracklista
Megint Hétfő
Get Adobe Flash player
Ma Jól Vagyok
Get Adobe Flash player
Nana!
Get Adobe Flash player
Lusta Szerető
Get Adobe Flash player
Csepp a Tengerben
Get Adobe Flash player
Mintamókus
Get Adobe Flash player
Valahol Bizton Unnak Már
Get Adobe Flash player
Mit Tehet a Sejt
Get Adobe Flash player
Csináld Rosszul!
Get Adobe Flash player
Legyen Végre Más!
Get Adobe Flash player