Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

CD bolt

 
Nikola Parov
 
Naplegenda DVD
Formátum: DVD
Megjelenés időpontja: 2008-05-28
db

A Naplegenda Táncprodukció hét éve járja a hazai és külföldi színházakat és szabadtéri színpadokat. Az alkotók új, egyedi minőségű látvány- és hangzásvilággal ötvözik a táncszínházi előadást. A Tom-Tom Records hasonló igényességgel látott hozzá a darab megörökítéséhez.

A felvétel 2007 őszén készült a Művészetek Palotájában.  Az előadás a Napnak az ember életében betöltött szerepét jeleníti meg energikus, magával ragadó, egyben misztikus, és bensőséges képekben. A táncelőadás az emberi kultúra önkifejezése is egyben, amely tánc, mozgás, zene és ének egységében forr dinamikus előadássá, magával ragadva az előadás, egyben a DVD nézőit.
A koreográfia a nap kultusza köré fonódva az emberi lét minden történését felöleli: a szerelmet, a férfi és nő harcát, a kitartást, szenvedélyeken és belső vívódásokon keresztül, a haragtól a megbocsátásig.
2008 áprilisától Mihályi Gábor, koreográfus és Nikola Parov, zenész-zeneszerző munkája gyönyörű mozgóképekben és 5.1-es hangminőségben is élvezhető, most már otthon is.
A kiadvány extrái között a táncprodukció záró száma, a Repülj madár, repülj című dalra készült klip, illetve fotóalbum található.

Bookmark and Share  
Tracklista