Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

CD bolt

 
Kozma Orsi Quartet
 
Soulprints
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2014-06-01
db

Letisztult dalok, erőteljes hangulat, gazdag érzelemvilág jellemzi az új lemezt. Az albumon egyetlen kivétellel, egy személyes zenei élményből született feldolgozáson kívül saját szerzemények hallhatók, szólókkal és más kiegészítésekkel, szép vonós hangszereléssel kibővített lemez, valóban átélt érintettséggel.

Kozma Orsi a lemezről:
"Régóta érett az új lemez, örülök, hogy hagytuk kikristályosodni. Kereknek érzem ezt az anyagot, személyesnek, erősnek, kiforrottnak. Azért Soulprints a címe, mert ezt éreztük  legtalálóbbnak az album hallgatásakor; a lelkünk, az életünk rezdüléseinek lenyomatai, itt tartunk most emberileg, zeneileg. Amikor nekiláttunk a munkának, azt mondtam a szerzőknek, Gábornak és Viktornak: fiúk, szép számokat szeretnék, pozitív, szerelmes, szeretettel teli lemezt! Szerintem ilyen lett, igazán intuitív. Ahogy azt is megéreztem, hogy Galambos Zolit kell elhívnom zenei rendezőnek. Mindenki rá bízta magát, jó ízléssel, regeteg zenei ötlettel és szakértelmével gazdagította a lemezt. Egyszóval Mindenkinek benne van szíve-lelke ebben a lemezben, remélem, a hallgatóit megérinti majd!"

 

Bookmark and Share  
Tracklista