Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

CD bolt

 
Dés László
 
Nagy utazás
Formátum: DVD
Megjelenés időpontja: 2014-09-15
db

2014 januárjában 60. születésnapját, valamint zenei pályafutásának 40 éves jubileumát nagyszabású koncerttel ünnepelte Dés László Kossuth- és Liszt-díjas zeneszerző, Artijus- és Fonogram életműdíjas előadóművész.

A pályaművet bemutató ünnepi Aréna koncertből DVD kiadvány készült!

A sokszínű szerző, előadóművész pályájának egyfajta összegzése volt a Budapest Sportarénában megtartott koncert, melyen valamennyi, az életében nagyobb állomást jelentő zenekar is színpadra lépett.

Az életművet bemutató nagyívű koncert felvételen több slágert a szerző előadásában hallhatunk, valamint láthatjuk rajta a Férfi és Nő formációban Básti Julit, Udvaros Dorottyát, Cserhalmi Györgyöt és Kulka Jánost, a Jazz+Az zenekart, élvezhetünk szédületes hangszer szólókat Fekete Kovács Kornél, Sipeki Zoltán és magának a szerzőnek, Dés Lászlónak az  előadásában, valamint egy Horváth Kornéllal közös szerzeménnyel köszönti édesapját, Dés András is!

Bookmark and Share  
Tracklista