Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

CD bolt

 
Csemer Boglárka Boggie
 
All is One is All
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2014-10-24
db

Csemer Boglárka ’Boggie’ 2013 áprilisában jelentkezett első önálló lemezével, ámigazán ez év januárjában lett hangos a fiatal énekesnőtől nem csak a hazai, de a világsajtó is.

Az új album méltó folytatása a korábbi Boggie lemeznek, sajátos zenei világával, nehezen „bedobozolható” egyediségével most is igazi zenei élményt kínál a hallgatóknak. Színes album a szó minden értelmében. Van benne málnavörös szenvedély, égkék melankólia, grafitszürke elegancia, patyolatfehér ártatlanság, és okoslila bölcsesség… Megannyi szín az érzelmek végeláthatatlanul kusza kavalkádjában. Felkavar és megnyugtat, felpörget és elvarázsol a zene erejével. Boggie dalaiban ott van a világunk sokszínűsége, teljessége, lemásolhatatlan egyedisége. All is one is all… Minden mindennel egybeforr, hogy a végén egy harmonikus egészet alkotva jusson el  a hallgatóhoz.

Boggie ezúttal is állandó szerzőtársával, barátjával, zongoristájával, Sebestyén Áronnal alkotta meg a melódiákat, és ahogyan azt már tőle megszokattuk, most is három nyelven, magyarul, franciául és angolul készített hozzá szövegeket.

Bookmark and Share  
Tracklista