Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

CD bolt

 
Zolbert
 
One
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2015-05-01
db

Az album címét adó “One” nem pusztán az első album megjelenését jelző állomás, hanem a megszületés szinonimája is, ami Zolbert számára egyúttal a zenei inspirációt, a zene megszületését jelenti. Ebből az inspirációból ered az a 11 dal, amely helyet kapott a szaxofonos első albumán.

A dalok a populáris jazz színes palettáját idézik, a smooth jazz, a funk és a soul műfajok egyedülálló ötvözetei, amelyekben a szenvedélyes és pozitív hangulatok modern hangszerelésekben szólalnak meg.

A lemez további különlegessége, hogy Zolberten kívül kilenc zenész járult hozzá játékával ahhoz a varázslatos hangzásvilághoz, melyet a művész megálmodott és ami az egész albumot áthatja.

Nagylemezének fontos sikere, hogy a smooth jazz műfaj őshazájában, az Egyesült Államokban a 2015-ös év végén végén a legendás Jazztrax Rádió a 2015-ös év legjobb lemezeit és dalait összefoglaló TOP 25-ös listájának 10. helyére került fel “Frappé” című dala, olyan művészek társaságában, mint Diana Krall vagy épp Nathan East.

Az albumon közreműködő művészek:

Zolbert - szoprán-, alt-, tenor-, és baritonszaxofon, fuvola, ütőhangszerek

Ferencz Péter (Peet) - billentyűs hangszerek, gitár, vokálok, programozás

Tóth Marcell - zongora, billentyűs hangszerek

Riskó Tibor - gitár

Heilig Tamás - basszusgitár

Szedlár Dávid - basszusgitár

Kovács Gergő - basszusgitár

Nagy Zsolt - dobok

Nyírő Áron - dobok

Markos Miklós (Mikee) - ütőhangszerek

Bookmark and Share  
Tracklista