Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

CD bolt

 
Dely Domi
 
1JZ vvti
Formátum: MAXI CD
Megjelenés időpontja: 2015-04-27
db
"Koncepció volt,h minden számot más írjon.Hrutka Róbert, Mohai Tamás és Sebestyén Áron dalait, Bori Sára Hélène, Duba Gábor és ugyancsak Mohai Tomi szövegeit igazi ajándék énekelni. A megzenésített Petőfi vers pedig azt gondolom, egy igazi gyöngyszem lett az albumon.
De a lemezen nem csak énekesként, és hangszerelőként vagyok jelen. Szerzőként is bemutatkozom egy dal erejéig.

Csodás érzés volt a lemez készítése közben, hogy akit csak felhívtam, mindenki mindenre igent mondott.Ez nagyon sok erőt adott a lemez készítésénél! Köszönöm zenészbarátaimnak, Giret Gábornak, Kalmus Feliciánnak, Kottler Ákosnak, Schimdt Verának, Simkó-Várnagy Mihálynak és Vághy Tamásnak!
Külön megemlíteném Jamie Winchestert, aki megtisztelte hangjával lemezemet! Jamietől és Robitól olyan ajándékot kaptam az együtt töltött évek alatt,ami elkísér életem végéig! Köszönöm Nekik!

Fontosnak tartottam,h a lemez minden részecskéjét olyan ember csinálja akivel szoros kapcsolatban vagyok! Húgom két számban is énekel velem, a borítót nővérem rajzolta és egy jó barátom szerkesztette. A korongon pedig Nagymamám házából látható egy részlet."

Bookmark and Share  
Tracklista