Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

CD bolt

 
Farkasházi Réka és a Tintanyúl
 
Bumm-Bumm-Bumm
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2016-11-10
db

A Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar 2006 óta három albumot jelentetett meg.

Ezek közül, 2012-ben a Hajnali csillag peremén című albumot, valamint 2015-ben a Tündérvándor című albumot is Fonogram –díjra jelölték az „Az év hazai gyermek albuma’ kategóriában Az előbbi a Megneoton Kiadó, utóbbi pedig a Tom- Tom Records gondozásában jelent meg. 

A „BUMM –BUMM– BUMM” című  negyedik lemez anyaga is követi a zenekar által kitűzött hagyományokat. Ezen album anyagának vázát is hazai kortárs költők versei adják. Csukás István, Dolák - Saly Róber, Kukorelly Endre, Kovács András Ferenc és Finy Petra versei elevenednek meg a zenekar tagjainak megzenésítésében.

Dalok a családról, a barátságról, szeretetről, elfogadásról, szerelemről, fontos emberi értékekről.
A hangzásvilág kialakításakor az alkotók különösen figyelnek arra, hogy az egész családnak igazi, közös zenei élményt nyújtsanak a dalok.

Farkasházi Réka színésznő, drámapedagógus a zenekar énekese, két gyermek anyukája. Fontos feladatának érzi, hogy az igényes szövegek és zenei világ által egy érzékeny lelkű, nyitott, értő közönséget neveljen ki. Zenésztársai, akik egytől-egyig az ország legnagyszerűbb zenészei közé tartoznak, aprólékos munkával alakítják ki a lemez anyagát kicsik és nagyok örömére.

Bookmark and Share  
Tracklista