Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

CD bolt

 
Pátkai Rozina
 
Paraíso na Terra
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2016-12-01
db

Pátkai Rozina az az énekesnő, aki Magyarországtól Amerikáig felhívja magára a figyelmet csodás hangjával, előadásával, személyiségével. Ő az, akiről már mindannyian hallottunk, akit tehetsége a legjobb énekesnők közé emelt. 

A klasszikus bossa nova album után most itt a várva várt új anyag, a saját szerzeményekből álló Paraíso na Terra című nagylemez, amelynek dalait szintén a latin dallamok inspirálták, de immár egy egyéni zenei világ megteremtésének lehetünk fültanúi.

A megszokott quartet mellett cimbalmon Lukács Miklóssal, harmonikán Orosz Zoltánnal, az ütőhangszereknél Dés Andrással, szaxofonon Ávéd Jánossal, elektromos gitáron Fenyvesi Mártonnal, a zongoránál Tálas Áronnal és a New York-i trombitás Wayne Tucker-rel pszichedelikus vizekre is evezünk.

A zenei anyagot főként Pátkai Rozina, Ávéd János és Tóth Mátyás jegyzi, a portugál szövegekért a József Attila-díjas Bán Zsófia írónő felel, de találunk a track-listán angol, francia és spanyol nyelvű megzenésített verseket is, Jane Tyson Clement New York-i költőnő, Szabó Ádám író és a legendás Garcia Lorca tollából. A dalok különleges hangszerelésein a lemez producere, Fenyvesi Márton dolgozott a zenekarral .

 

1.    Dia ó Dia   (János Ávéd - Rozina Pátkai -  Giovanni Pintaude)  

2.    Paraíso na Terra (János Ávéd - Zsófia Bán) 

3.    O Que Sera (Chico Buarque) 

4.    Passagem (Mátyás Tóth - Zsófia Bán) 

5.    Lllagas de Amor (Rozina Pátkai - János Ávéd - Federico Garcia Lorca) 

6.    A Rã (João Donato - Caetano Veloso) 

7.    Sea Song (Rozina Pátkai - Jane Tyson Clement) 

8.    Valerio (Mátyás Tóth) 

9.    Vie Diluvienne (Mátyás Tóth - Zsófia Bán) 

10. Interlude (Mátyás Tóth) 

11. Mais Pertinho (Rozina Pátkai - Zsófia Bán) 

12.  Fotos de Verao (Mátyás Tóth - Zsófia Bán) 

 

 

Bookmark and Share  
Tracklista