Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

CD bolt

 
Hidden Kingdom
 
Küldetés
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2017-06-09

A Hidden Kingdom Küldetés (2017) című lemezén ifj. Balogh Ferenc egy újabb űrutazásra indul.

A nagyzenekari hangzást és a visszafogott elektronikát ötvöző, eklektikus album a szerző elmúlt évek során felgyülemlett filmzenei munkáiból, és egyéb inspirációiból álló gyűjtemény: A lemezen helyet kapott a közönségsikernek örvendő Milky Way (Tejútrendszer), valamint a szintén közkedvelt Empire of Stars (Birodalmak), melyek a naprendszerünket bemutató planetáriumi dokumentum-látványfilmekhez készültek.

A 12 zeneművön át tartó spirituális zenei űrutazás egy dal kivételével szavak nélkül kérdez rá létezésünk eredetére és miértjére.
A lemezen található ‘Idő’ című énekes dal sorait az East zenekar dalainak szövegírója, Márkus József jegyzi, és Pálhegyi Virág, az ethno gospelt játszó ÚjForrás együttes énekesnője szólaltatja meg.

„Az idő egy átjáró a nemlétből az örökkévalóság felé. Mi hangjeleket hagytunk az űrben, hogy megtaláld a kaput az idő falain, és célba érj, utazó.”

Bookmark and Share  
Tracklista