Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

CD bolt

 
Für Anikó
 
Alattam Fák...
Formátum: MAXI CD
Megjelenés időpontja: 2004-09-23

A népszerű színművésznő, Für Anikó sok híres szerep megformálása mellett 2004-ben egy egészen sajátos hangvételű maxi CD-vel jelentkezett. A kislemezen két szám hallható, az Alattam fák, és az Apám lánya című szerzemény. Emellett a címadó dal remixe is szerepel a lemezen, amelyet Szakos Krisztán, Ákos billentyűse, és zeneszerzője készített.
A színésznő nem először próbálta ki énektudását, hiszen Herendi Gábor Magyar Vándor című filmjének egyik jelenetében egy Hrutka Róbert szerzeményt énekelt el, illetve számos musicalben és zenés darabban lépett a nagyközönség elé.
Régi álma vált valóra azzal, hogy egy személyes hangvételű zenei anyag létrehozásához fogott, amelyben olyan segítői voltak, mint Bereményi Géza és Hrutka Róbert. 
A két szerzemény tökéletesen illik Für Anikó személyiségéhez, ami abból adódik, hogy Bereményi Géza költeménynek is beillő dalszövegei és Hrutka Róbert lendületes, eredeti zenéi kizárólag neki íródtak. Ez természetesen nem volt olyan nehéz a szerzőpárosnak, hiszen nagyon jól ismerik a színésznőt, így a hang, az előadás és a mondanivaló tökéletes egységet alkot. 

Bookmark and Share  
Tracklista
Alattam Fák... - Album Verzió
Get Adobe Flash player
Apám Lánya - Album Verzió
Get Adobe Flash player
Alattam Fák... - Szakos K. Remix
Get Adobe Flash player