Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

CD bolt

 
Mesi - Guessous Majda Mária
 
Átváltozás - Sorsok & Dalok
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2020-12-04
db

Az egyedi hangzásvilágáról ismert Guessous Mesi, Junior Prima díjas énekesnő új lemezzel jelentkezik, Átváltozás - Sorsok & Dalok címmel.
Mesi és zenésztársai igaz történeteket, valós emberi sorsokat mutatnak be a dalanyagon keresztül, mely beszélgetések alapján született. Egy izgalmas fúziós zenei világ tárja ki kapuit, melyben a könnyűzenei, népzenei, jazz és klasszikus zenei megoldások szinte észrevétlenül fonódnak össze és azok minden egyes dalt egyedi köntösbe öltöztetnek.

Ezt a zenei sokszínűséget a különböző stílusokban jártas magyar, török és marokkói művészek önálló alkotói munkája teszi hitelessé és teljessé; hallgatva a dalokat sorsok, kultúrák, zenei stílusok egymást gazdagító szövetében találjuk magunkat.

A Tom-Tom Records gondozásában megjelenő album nagy része (13 dal) egy rendhagyó alkotási folyamaton keresztül született: az énekesnő által készített és diktafonra felvett, több héten át zajló interjúsorozatok alapján. Peremhelyzetben élő gyermekek és felnőttek értékes belső gondolatai válnak zenévé Mesi és zenésztársai művészi megfogalmazásában. A dalok központi gondolata a pozitív irányú változás, átváltozás.

Az „Átváltozás-dalok” közül két dalt Mesi életének két meghatározó szakasza ihlette: gyerekkori betegségéből való felgyógyulása, valamint az anyává válás hatalmas élménye. A többi dalt a Cseppkő Gyermekotthon, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a MUS-E Magyarország valamint a közismertebb nevén „Pető Intézet” (Semmelweis Egyetem Pető András Gyakorló Általános Iskolája, Szakiskolája, Egységes Konduktív Pedagógiai Módszertani Intézménye és Kollégiuma) által megismert gyermekek és felnőttek sorsa ihlette, akik pozitív kisugárzásukkal, alázatukkal, lelki erejük nagyságával, életbölcsességeikkel példák lehetnek mindannyiunk számára.

Bookmark and Share  
Tracklista