Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

CD bolt

 
Hegedűs Bori és Tempfli Erik
 
10 és fél
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2022-12-16
db

Ismerjük meg az albumot Erik nyilakozata alapján:

"A 10 és fél lemezzel egy nagyon fontos mérföldkőhöz ér nem csak a közös szakmai utunk, de személyenként a művészetünk is.

Az, hogy Bori szövegíróként, én pedig zeneszerzőként is meg tudtam nyílvánulni, az egy külön öröm és büszkeség.

A hangzásvilágát nagyon nehezen tudnám meghatározni, mert maximálisan csak az érzéseink irányítottak, nem követve szabályokat, divatokat. Én alapvetően egy melankolikus, érzelemdús lemeznek mondanám, de kerültek rá tempósabb, blues-os dalok is.

Az album próbál a felületes érzelmek megélésén túlmutatni, ezzel vállalva a kockázatot, hogy nem fog tömegeket megmozgatni, csak egy kis réteget, akiknek szüksége van az ilyen jellegű dalokra.

Feldolgoz halálélményt, vágyódást, öregedést, félelmet, felnőtté válást, elmúlást ,olyan dolgokat amikről lehet, hogy ijesztő beszélni. De kihangsúlyozandó, hogy nem erőszakos üzenetádás, vagy tanítás a cél.

Az elmúlt időszakban, ezek a mi megélt érzelmeink, tapasztalásaink. Az volt a dolgunk, hogy felismerjük ezeket az erős érzéseket, ne bújjunk el előle, hanem írjuk meg őket. Valami olyat szerettünk volna csinálni, amit, ha mástól hallunk, nekünk is ad, minket is épít és óvatosan rámutat dolgokra.

Olvasni kell a hangok és a szavak között. Értő füleket kíván."

 

Bookmark and Share  
Tracklista