Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

CD bolt

 
Szendõfi Péter
 
Triangel
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2005-07-07
db

Szendőfi Péter Triangel című, első szólólemeze 2005 júliusának  végén jelent meg a Tom-Tom Records gondozásában. A zenész már 2004 őszén megkereste kedvenc basszusgitárosát, Gary Willist, aki több mint húsz éve a világ élvonalába tartozó világsztár. Willis 1985-ben tűnt fel Wayne Shorter zenekarában, később a gitáros Scott Hendersonnal közösen alakították meg a Tribal Tech-et.
Külön érdekesség, hogy a CD-n Szendőfi és Willis kompozíciók egyaránt megtalálhatóak. Másrészről stilisztikai szempontból ez a lemez meglehetősen eklektikus. Szendőfi Péter szerzeményei ezen a lemezen sokban eltérnek saját zenekarának, a Fusio Group-nak írt szerzeményektől. Jóllehet, a jazz-fusion irányzat megmaradt, mégis más szerkezetűek és hangulatúak a kompozíciók. Gary Willis és Szendőfi Péter mellett még számos első vonalbeli jazzmuzsikus is közreműködik a felvételeken: Péter másik nagy kedvence, Tony Lakatos tenorszaxofonozik, László Attila, Kormos János és Birta Miklós gitáron játszanak, Elek István szaxofonozik, Romhányi Áron és Nagy János játszik a billentyűs hangszereken. Ez az összeállítás is garancia arra, hogy igazán kifinomult, magas színvonalú jazzmuzsikát hallhatunk az új lemezen. 
Az album a hagyományosabb, akusztikus jazz kedvelőinek éppúgy érdekes zenei csemege lehet, mint a modernebb, funkysabb, jazz-fusion irányzatot kedvelő közönség számára. A lemezen egyaránt megtalálhatók melankolikusabb, borongós hangulatú balladák, egészen a legelvadultabb, páratlan ritmikájú számokig.

Bookmark and Share  
Tracklista
I Hate Sundays
Get Adobe Flash player
No Sweat
Get Adobe Flash player
2LN
Get Adobe Flash player
The Unaided
Get Adobe Flash player
Bowlegged
Get Adobe Flash player
T.O.P. Secret
Get Adobe Flash player
Aha. Ahha...
Get Adobe Flash player
Telling
Get Adobe Flash player
Everything's Cool
Get Adobe Flash player