Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

CD bolt

 
Kőszegi Imre
 
Drums Poetica
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2006-06-19
db

Kőszegi Imre Drums Poetica című szólólemeze a művész hatvanadik születésnapjának alkalmából jelent meg és hosszú pályafutásának kompozícióit gyűjtötte össze. A lemez teljes zenei anyaga 2006. június 12-én a Művészetek Palotájában élőben is hallható volt, amelyen a jazz élet fiatalabb korosztálya is képviseltette magát. Mellettük a kitűnő Zsoldos Béla játszott vibrafonon és marimbán, sőt üstdobokon is.
„Imre kortalan jazzista, igazi gourmand, hedonista. Személyiségét különleges humor jellemzi, de egy dologban – a jazz-ben – nem ismeri a tréfát, és ki nem állja a jampiskodást. Ez a felvétele is igazi, tiszta jazz, mindenféle bohóckodás nélkül. Dobolása dinamikus, hivalkodástól mentes, utánozhatatlanul egyéni. Minden a zenének van alárendelve. Az anyag különlegessége még, hogy a darabok mindegyike Imre saját szerzeménye. Pályájának egy újabb, letisztult állomása ez.” (Csider Károly)

Bookmark and Share  
Tracklista
Ping-Pong
Get Adobe Flash player
Live Legend
Get Adobe Flash player
Blues for Abigél I.
Get Adobe Flash player
Stuart Maria
Get Adobe Flash player
Memory for Ablakos Lakatos Dezső...
Get Adobe Flash player
Drummer's Dream
Get Adobe Flash player
Blues for Abigél II.
Get Adobe Flash player