Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

CD bolt

 
St. Martin
 
Égi Vár
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2006-11-02
db

A sokoldalú előadóművész két év után újabb nagy lemezzel jelentkezik.”Égi Vár” című albuma november elején jelent meg a Tom-Tom Records gondozásában. A lemezén tizenkét szám kapott helyet, amelyek a szoprán, alt és tenor szaxofon jellegzetes hangszínei mellett a pánsíp finoman zengő hangján szólalnak meg.

A pánsíp a címadó dalban is külön szerepet kap. St Martin verselése mellett ugyanis egy gyönyörű szóló teszi igazán expresszívvé az Égi Vár című számot. A lemezen szerepel a Magyar Vízilabda válogatott hivatalos bevonuló zenéje, amely a 2006-os világkupán is felcsendült olimpia bajnokaink döntő meccsei előtt.  
St. Martinra oly jellemző módon ezen a lemezen is van egy olyan szám, amelyet egy nem mindennapi helyen rögzítettek. A szaxofonművész ugyanis meghívást kapott a svájci Saas Fee nevű városkába, amely arról híres, hogy ott található a világ legmagasabban fekvő, a közönség számára is nyitott jégbarlangja. Ezen a szokványosnak egyáltalán nem mondható helyen rögzítették az „Örök titok” című felvételt, és itt készült a szám videóklipje is.
Természetesen erről a lemezről sem maradhatnak el a szaxofonon előadott világslágerek: A Can’t take my eyes off you vagy a Desperado című film betétdala megőrizve eredeti hangulatait, új elemekkel színesedtek.
Bonusz számként pedig egy olyan meglepetés szám került fel St. Martin legújabb lemezére, amelyre eddig nem volt példa a művész albumain. Fiával, Normannal a Nyomorultak című musicalből az „Üres szék, üres asztal” kezdetű számot adják elő közösen.
A St Martinra oly jellemző kitárulkozás ezen a lemezen sem marad el, egyszerre kalauzol minket hosszú belső utazásra és könnyed, szórakoztató késő nyár esti beszélgetésre.

Bookmark and Share  
Tracklista
Néha Könnyezem
Get Adobe Flash player
Köszönet Az Életért
Get Adobe Flash player
Nem tudom a szemem levenni rólad
Get Adobe Flash player
Életre kel
Get Adobe Flash player
Örök titok
Get Adobe Flash player
Tánc az esőben
Get Adobe Flash player
Szép volt cupido
Get Adobe Flash player
Csillagok, nézz fel!
Get Adobe Flash player
Az Égi Vár
Get Adobe Flash player
Átok vagy áldás
Get Adobe Flash player
Szeress, vagy engedj szabadon!
Get Adobe Flash player
Üres szék, üres asztal
Get Adobe Flash player