Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

CD bolt

 
Caramel
 
Újrahangolva
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2006-11-28

Caramel 2006. november 28-án új dalokat tartalmazó albummal jelentkezik: egy évvel a Nyugalomterápia után itt az Újrahangolva! A dalok a hallgatót egy, az elõzõ lemezen megismert világba kalauzolják, egy ízig-vérig Caramel albumot hallhatunk tehát, de új ötletekkel, új stílusokkal és –változatlanul – virtuóz énekléssel.
A lemez fõ zenei stílusa az ’R & B’, de az elõzõ lemezhez hasonlóan Caramel itt is belekóstol más zenei világokba. „Ne ébressz fel” címû számában az autentikus szájharmonika betétek alkalmazásával és Boogie egyedi gitározásával a blues világába kalandozik el. „Micsoda éjszaka” címû pörgõs funky nótája pedig a ’80-as évek diszkójába varázsol. Caramel néhány nótában angolul is dalra fakad, ugyanolyan meggyõzõen, mint magyarul. Az angol számok érdekessége még, hogy a dalok szövegeit a „Bartók testvérek” írták, vagyis Bartók Eszter és bátyja, Bartók Zsolt.
A blues, az ’R & B’, a rap és a funky mellett a jazz is helyet kap a zenei palettán, hiszen a maxi dal is egy nagyon hangulatos bõgõ szólóval kezdõdik. A „Párórára” címû szerzemény bizonyára sokak szívébe belopja majd magát, hiszen a dallal Caramel egy igazi jazz cafés hangulatot teremtett. Egyedi hangszerelés, nagyszerû vokálok, és táncra perdítõ ritmusok jellemzik.
Meglepetés-számként egy gyönyörû karácsonyi zsoltár egyedi feldolgozása hallható a lemezen, amelyet a tavaly karácsonyi lemezbemutató-koncertjén énekelt elõször nagyközönség elõtt, nem kis sikerrel. A Krisztus Urunknak áldott születésén címû karácsonyi dal Caramel egyedi hangszíne révén újszerû megvilágításba helyezheti a hagyományos vallásos éneket.
Caramel tehát újrahangolt, és nem is akárhogyan. Csak saját szerzemények találhatók a lemezen, olyan egyedi elképzelésben, amely csak rá jellemzõ. A Nyugalomterápia címû albumának megjelenésével Caramel régi álma vált valóra: saját lemezén saját dalokkal, a legnagyobb mûvészi szabadsággal. Az énekes az akkor kitaposott úton halad tovább, ezért csak egy mondattal lehet jellemezni az albumot: „Minden, ami Caramel”

Bookmark and Share  
Tracklista
Kezeket Fel
Get Adobe Flash player
Caramel Visszatért
Get Adobe Flash player
Te Vagy Aki Kell
Get Adobe Flash player
Melóban
Get Adobe Flash player
Párórára
Get Adobe Flash player
Aki Mindig Remél
Get Adobe Flash player
Ismerős Idegen
Get Adobe Flash player
Nézz a Tükörbe
Get Adobe Flash player
The Collector
Get Adobe Flash player
Te Vagy a Világ
Get Adobe Flash player
Ne Ébressz Fel
Get Adobe Flash player
My Confession
Get Adobe Flash player
Micsoda Éjszaka
Get Adobe Flash player
Intro
Get Adobe Flash player