Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

CD bolt

 
Sárik Péter Trió
 
Better Tomorrow
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2008-09-10
A Sárik Péter Trió 2007-ben alakult. Egyéves megalakulásuk és közös munkájuk eredménye a szeptember 30-án megjelent lemez, amely a Better Tomorrow címet viseli.
A lemez már a címében utal arra, ami az új zenei anyag hangulatát végig kíséri: Pozitív, energikus, új gondolatokat ébresztő muzsika, amely nem az elmúló dolgok boncolgatását tartja fő feladatnak, hanem előre mutató gondolatisággal kíván hatni a hallgatókra.
A daloknál ritmizációs és dallami variációk széles tárházával találkozunk, amelyek nemcsak a vájt fülű hallgatókat bűvölik el. Dallamossága és világos zenei nyelvezete folytán ugyanis az igényes zenekedvelők széles köréhez tud és kíván szólni.
Ami a Better Tomorrow című album fő jellemzője, az a játékosság; ez visszaköszön a lemez külső megjelenésében is. A narancssárga és kék színnel dekorált borítón a trió tagjai Budapest egyik bérházának tetején ülnek. A vidám délutánon a házmester szidásától sem mentesült a három jazzista, akik tériszonyukat leküzdve a kémények tetejére is felmásztak egy-egy fotó kedvéért.
Az első „A new day’s morning” című dal jó kezdete a lemeznek. Igazi Sárik Péter szerzemény, ami sodró lendületével megadja a lemez alaphangulatát. A folytatásban is megmarad a kirobbanó energia: A Frey György által komponált Turkey – ben a basszusgitár latinos lüktetését a zongorán uniszónóban megszólaló téma egészíti ki, mint a számcímben szereplő állat, vagyis a pulyka imitációja.
Az album játékosságának nagyon jó példája az I’ll catch you című blues, amelynek gyors, váratlan ritmikai változásai és a lassú lépegető érzetből gyors kergetőzésbe átcsapó részek hűen tükrözik miért „Elkaplak” a szám címe. Az utolsó előtti dal pedig Berdisz Tamás tisztelgése Michel Camilo előtt.
Bookmark and Share  
Tracklista
A new day’s morning
Get Adobe Flash player
Believe it or not
Get Adobe Flash player
Turkey
Get Adobe Flash player
Soul
Get Adobe Flash player
Better times are coming
Get Adobe Flash player
El bailador
Get Adobe Flash player
What will be the end of it?
Get Adobe Flash player
I’ll catch you
Get Adobe Flash player
I’m looking forward to you
Get Adobe Flash player
Don Camilo
Get Adobe Flash player
Adio
Get Adobe Flash player