Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

CD bolt

 
Quimby
 
Ajjajjaj
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2009-03-16
db

Márciusban öt vadonatúj Quimby dal lát napvilágot!


A Quimby Kilégzés című albuma óta eltelt néhány év, amely a zenekar életében sok-sok koncertturnéval, fesztivállal, díjjal és elismeréssel járt. A hattagú csapat azóta is folyamatosan dolgozott, amelynek eredményeként március végén egy csokornyi friss Quimby-dalt tartalmazó kislemez jelenik meg. Az Ajjajjaj című öt számos maxi+ csak a zenekar koncertjein, a webshopján, illetve a Tom-Tom Records honlapján érhető el. 

A kísérletező kedvű Quimby idén nem egy 10-15 számos nagylemez elkészítését helyezi előtérbe, hanem a legkisebb egységet, magát a dalt szeretné hangsúlyozni. Így született meg a kísérleti sorozat első állomásaként az Ajjajjaj című maxi+, amelynek öt dala az elmúlt idők újonnan írt dalai közül a legjobbnak ítéltettek. A kislemezen két magyar nyelvű és három angol nyelvű szerzemény kapott helyet.

A maxi lemez megjelenésével egy időben a zenekar honlapja is megújul majd, ahol megtalálhatók lesznek az új lemezzel kapcsolatos információk, sajtófotók és természetesen a zenekar koncertidőpontjai is mindig naprakészek.

A 2009-es „Quimby-szett” első darabja március végétől „kísérletező” áron lesz kapható a Quimby webshopban és a Tom-Tom Records honlapján, illetve minden Quimby koncerten.  A folytatás pedig kísérletezés alatt…

Bookmark and Share  
Tracklista
Ajjajjaj
Get Adobe Flash player
Álmod Ébren Tart
Get Adobe Flash player
Nice Day
Get Adobe Flash player
I've Got A Girl
Get Adobe Flash player
Made In China
Get Adobe Flash player