Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

CD bolt

 
Well
 
Csak Egy Mosoly Kell...
Formátum: CD
Megjelenés időpontja: 2010-04-06
db

2007 őszén ismert zenészekből álló vadonatúj formáció alakult Well zenekar néven, akik dallamos rock zenéjükkel és koncertjeikkel egy apró szigetet szeretnének létrehozni a magyar pop zenében, ahol mindenki megpihenhet, feltöltődhet. Ezt 2009 őszén egy hanglemez formájában is megerősítették, amelynek címe is ezt sejteti: Csak egy mosoly kell…
A zenekart Vellinger László énekes alapította 2006-ban egy klasszikus felállású rock trióval /Kollár Tamás – billentyű, Kalvach Sándor – basszusgitár, Vellinger László – ének, gitár/, akikkel László egy szál gitárra megírt dal ötleteit dolgozták fel és hangszerelték közösen. Később csatlakozott Hornyák Balázs /dob/ majd egy a 2007 őszén Dolhai Attila musical énekes nagykoncertjén történt közös zenélés után Kékkői Zalán /gitár/ is. Így alakult ki a végleges felállás Well zenekar néven, 2007 végén. A zenekar tagjai szakmai pályafutásuk alatt számos neves produkcióban közreműködtek és részesei azoknak a mai napig is (AD Stúdió, 4U, Police band, Ákos, Megasztár zenekar, AHBB stb.). Zenei stílusirányzatukat tekintve leginkább a dallamos, populáris rock zene kategóriájába sorolhatóak, de mivel a zenekar tagjai különféle stílusirányzatokból érkeztek a produkciójuk és a repertoárjuk rendkívül sokszínű.
Első önálló nagylemezük Csak egy mosoly kell… címmel 2009 őszén jelent meg. Albumukról Lerch István (v’Moto-Rock, Charlie) a következőket nyilatkozta: „A Well együttes Csak egy mosoly kell… című lemeze tökéletesen kielégíti az erre vágyókat. Tényleg mosolyogtam mikor meghallgattam. De nem azért mert túl vidám, humoros  vagy netán vicces lenne, hanem mert egészséges, jóízű popzene, fogyasztható -de nem szájbarágós - számokkal. Nem akarnak világot megváltani, de nem is kell, arra már van elég jelentkező... Tiszta hang, szép harmóniák, igényes hangszerelés, jó muzsikusok, jó sound,mi kell még?”
A lemez a zenekar 12 saját dalát tartalmazza. A dalok mindegyike Vellinger László szerzeményei, a hangszerelést pedig a zenekarral közösen készítik. A sokszínű stílusirányzat mellett a dalokat egységesen valós érzelmek ihlették, amelyek szövegvilágában és mondanivalójában is mély tartalommal bírnak. Zenéjükkel és koncertjeikkel egy apró szigetet szeretnének létrehozni, ahol mindenki megpihenhet, feltöltődhet. A Mentsd meg életem című dalukhoz forgatott videoklipjük az Első Emelet produkció segítségével már látható a zenecsatornákon.

Bookmark and Share  
Tracklista
Életünkben
Get Adobe Flash player
Csak egy mosoly kell
Get Adobe Flash player
Megyek az utcán
Get Adobe Flash player
Mentsd meg az életem
Get Adobe Flash player
Elrabolt egy érzés
Get Adobe Flash player
Játssz tovább
Get Adobe Flash player
Lustán ketyeg az óra
Get Adobe Flash player
Szerelmes dal
Get Adobe Flash player
Régóta várok rád
Get Adobe Flash player
Régi kép
Get Adobe Flash player
Tavasszal
Get Adobe Flash player
Várj meg
Get Adobe Flash player