Számos neves magyar és külföldi produkció választotta már a Tom-Tom stúdiót. A nálunk dolgozó művészek között a magyar zenei élet széles skálája képviselteti magát!
Kosár tartalma Tételek száma: 0
Tételek értéke: 0 Ft
Elérhetőségek

Tom-Tom Stúdió

Telefon:
+36 1 250 31 47

Fax:
+36 1 240 24 32

E-mail:
studio@tomtom.hu

CD bolt

 
Quimby
 
Lármagyűjtögető
Formátum: CDVD
Megjelenés időpontja: 2009-11-26
db

Lármagyűjtögető néven egy cd-ből és dvd-ből álló Quimby kiadvány jelent meg 2009 decemberében. A cd három vadonatúj számot tartalmaz, amelyek igazi kuriózumok a rajongók számára. Kifejezetten a Cuba Lunatiaca  számíthat nagyobb érdeklődésre, hiszen egyedi hangulata és Lívius dalszövege által méltán lett az album nyitódala.
Az új szerzemények mellett további öt szám került fel az audio cd-re, amelyek  ismerősként köszönnek majd vissza, hiszen mindegyik szám régóta „használatban” van a zenekar koncertjein. Vagyis öt régi Quimby nóta szerepel a tracklistán, amelyek az évek alatt teljesen átalakultak, így most újra rögzítettek a fiúk.
A dvd-n a zenekar három korábbi budapesti koncertjének válogatott anyaga élvezhető. Bonuszként rákerült a Magyar Televízió népszerű Unplugged sorozatában készült Quimby koncert is. Aki pedig szemfüles és végigbulizta otthon az egész dvd-t megnézhet egy kisfilmet a zenekar stúdiófelvételeiről.

Bookmark and Share  
Tracklista
Cuba Lunatica
Get Adobe Flash player
Haverom a J. J. Cale
Get Adobe Flash player
Én És A Bank
Get Adobe Flash player
Homo Defektus '09
Get Adobe Flash player
Álmatlan Dal '09
Get Adobe Flash player
Ventilátor Blues '09
Get Adobe Flash player
Káosz Amigos '09
Get Adobe Flash player
Magam Adom '09
Get Adobe Flash player